torsdag 31 januari 2008

Lite mer nytt i mitt hem......

Hej på er!

Hade en otroligt trevlig kväll igår med mina syjuntekompisar. Började brodera monogram på en duk (fick inte plats på lampkjolen jag klippt till tyvärr...spetsen satt mitt på ).......kanske visas så småningom.......vi får väl se hur den blir först. Semlorna uppskattades också (åh, det är så gott, varför tillåter inte byxlinningen att man äter en om dagen.....;) )

Tänkte jag skulle visa er lite mer fynd från butiksstråket......

Efter Lilla Ugglebo (mina fynd därifrån kan ni se i ett tidigare inlägg!) kom vi till Smultrongården.... L hittade en jättefin tavla......


....och jag hittade den här underbara buren......som fick följa med hem. Såg framför mig hur maken skulle utbrista: -Va, har du köpt en fågelbur.....utan fågel! Men han har nog redan gett upp....fniss....han bara accepterade den.......! Tycker den blev så fin med en grön växt och en liten lykta i. Hade tänkt hänga upp den på väggen på en av mina krokar....men öglan såg inte så stabil ut...så jag vågade inte........passade bra här på min halvvägg mellan allrummet och hallen....kan man se den från båda håll.


Den här ursöta kronan fick också följa med hem...........liksom dess söta hjärtan......det lilla från Smultrongården, det kan man sätta något i, en fin textad tag t.ex, det stora kommer från Kvarnboden...nästa affär vi besökte i lördags. Det är en blompinne som man kan skriva med krita på hjärtat.


Därifrån kommer också den här fina krukan med blomkrona......den kunde vi inte åka ifrån L och jag.....det blev varsin. Hittade en växt som passade bra......får se hur länge den lever ;)Det här fina zinkfatet kommer också från Kvarnboden...........korset har jag beställt tidigare från Fridas Gård....hon har också så mycket fint......

Sista inredningsbutiken för dagen var Min Skattkammare.Där hittade jag äntligen små lyktor i fattigmanssilver.....dom blev såå fina när dom lyser......!

Jaha, det var alla mina fynd från lördagen......känner mig så nöjd och glad. Allra gladast är jag nog för att ha fått tillbringa en helt underbar dag med min bästa vän L och alla er mysiga butiksägare...ni gjorde dagen.....tack!

Ikväll är det dags för våran latinkurs igen.....ska fortsätta på våran Jive och sedan blir det nog lite Paso Doble igen tror jag. Vi får se vad Lena hittar på.

Hoppas ni får en bra torsdagskväll.....imorgon är det fredag!!!

Kram på er!
Vita hjärtan

2 kommentarer:

Min Skattkammare sa...

En riktigt stor kram är du värd som gör så fin reklam för oss härute!! Så rättvist du visar upp alla olika saker.....hi hi!
Och visst är vänskap det allra bästa, utan den vore det inte mycket att ha här i livet.
Önskar dig (och din väninna) en riktigt skön helg!
Kram kicki

åsa sa...

Fågelbur..? =)) jag köpte en igår i zink... o maken sa.. men var är pippin.. hmm sa jag o plockade fram en höna.. i proslin..=)) Vackra saker du köpte.. roligt också o umgås o sy.. man behöver göra annat än jobb.. Jag o Camilla går ju på keramikkurs..så kul! / K åsa