tisdag 29 januari 2008

Nyfikna på vad jag handlat......?

Hej på er!

Tänkte visa lite vad jag handlade i lördags på våran shoppingtur på butiksstråket. Men först ska jag visa ett av mina små målarprojekt i garaget......... Ett gammalt fönster som stått i flera år, färg bortskrapad redan... (vilken tur!) Så här såg det ut innan...........och så här blev det efter lite spackling och målning:

Fick stå på mitt gamla symaskinsbord......där passade det bra tyckte jag.......tillsammans med ett par av mina fynd från Lilla Ugglebo...........


En helt underbar ljuslykta.......vi fastnade för den både L och jag....köpte varsin. Såå fin när den lyser.......helt underbart mönster på ovansidan..........!


Och detta fina prinsesskrone-fatet kunde jag bara inte motstå........har jag längtat länge efter........ska ha fler ljus stående på det....men dom var slut på affären......i min färg alltså ;)


Den här lilla....lilla....lyktan fick också följa med hem..........


......liksom dessa söta krokar.....passar mig perfekt....som älskar hjärtan.........!

Visar fler fynd en annan dag.......vi var ju till några butiker till :).......måste bara visa krokusarna jag köpte idag......inger lite vårkänsla på köksbordet. Ska ha syjunta här hos mig imorgon, ska bli såå roligt. Vi har precis kommit igång efter flera års upphåll.....så roligt att träffas och prata.....o pyssla lite (o fika förstås :) ) Jag ska se om jag kan sy några monogram på ettt gammalt lakan.....ska bli lampkjolar är det tänkt..... (bilder kommer....om det blir bra!)

Ha det bra!

Kram Vita hjärtan

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fint det blev med fönstret bakom alla fynden !! Å krokusar , vad härligt med lite vår .
Syns ikväll .
Kram L

GårdsLyktan sa...

Förstår att du hittade fina saker i de trevliga butikerna på butiksstråket. Vad fint det blev med fönstret.
Kramar Sabina

Kvarnboden sa...

Hej! Vilken jättefin blogg du har!! och vad trevligt med ditt inlägg från Butiksstråket!! (Hade ingen aaaning..det var Katarina som berättade.) Ja idag blev det helt plötsligt vinter igen, och då blir man extra glad av krokusar som lyser upp.
kram Elisabeth.