onsdag 16 januari 2008

Sjuk.......

Hej alla bloggvänner!

Jag är sjuk.........typiskt. Kände mig lite hängig igår morse, men tog ett par Alvedon och åkte på en kurs jag anmält mig till. Kände inget på dan igår, kände mig så pigg och alert. Vi bestämde att vi skulle åka in på Kindbergs i Brunnsparken igår kväll och dansa. På vägen in kände jag att det liksom brände på höger underben...........kändes lite varmt. Lite ont när jag kom in, tog ett par Alvedon, gick bra o dansa........jätteroligt var det........! Orkestern spelade bra och många bra i dansa med.........! Lite vimsig och trött kände jag mig på slutet.......ont i benet. När jag kom hem och tog av mig var underbenet och foten helt röd.....och varm...... Rosfeber.....suck.

Vaknade febrig och med huvudvärk idag. ONT i benet. Ska vara på Vårdcentralen om en liten stund, behöver lite antibiotika. Sedan är det bara att gå hem och lägga sig igen.........läsa lite inredningstidningar......dricka lite té, tycka lite synd om mig själv....fniss. Nu är det vila som gäller, vet inte hur länge....får fråga.

Ha det bra så länge!
Kram Vita hjärtan

Ps: ska enligt läkaren vara på benen i helgen igen, hoppas det stämmer!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj då!! Det var ju inte så kul..bara att göra det bästa av det o mysa med en kopp te o en tidning eller en bra film kanske!!Imorgon bär det för vår del av till Sälen..ska bli spännande att se hur det är där!! Krya på dig!!
Camillas täppa

Anonym sa...

Det var ju tråkigt..... att Du tvingas mysa hemma med ont ben. Men desto trevligare igår! Visst!