fredag 1 februari 2008

Mer jobb.......

Hej på er!

Äntligen fredag igen......!

Måste göra ett kort inlägg och visa vad jag och maken hämtat hem ikväll........


....detta underbara klädskåp, precis ett sådant som jag letat efter....! Fick tag i ett på blocket i början av veckan och det fanns 3 mil bort! Perfekt...! Självklart ska det bli vitt......vad trodde ni...? Och maken protesterade inte ens.......trots att det var hans julklappspengar som försvann också......han är väl bara för underbar! Det ska stå i våran tvättstuga / groventré, det kommer bli stor skillnad mot de två fula garderober som står där idag.........en bra början till en finare tvättstuga........!

I helgen ska jag och min 16-åriga dotter få följa med min syster och hennes dotter på smyckesmässa i Stockholm....! Min syster äger en guldsmedsbutik i Mjölby och jag brukar få följa med på mässor och vara smakråd och sällskap (och sekreterare!) Döttrarna har varit med en gång tidigare och det var jättemysigt att ha dom med. Det är i Stockholm och vi köper in smycken för sommaren........det ska bli jätteroligt!! Älskar smycken....... På lördagskvällen ska det bli stor bankett med Peter Settman som konferencier och Charlotte Pirelli ska sjunga.

Så ikväll måste jag packa.....en massa finkläder och skor och smycken. Har solat några gånger i veckan så jag ska känna mig lite fräschare, o lite smalare (varför är det så att man ser smalare ut om man har lite färg... :) ) Fyndade ursnygga läderstövlar förra veckan som hade kostat 1500:- , jag gav bara 500:- så det känns riktigt bra...! Åtminstone snygg på fötterna.....är inte det huvudsaken :)

Rapport från mässan kommer i nästa vecka..........

Hoppas ni får en bra helg ni också!
Kram Vita hjärtan

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket fint skåp ,det blir säkert jättebra i tvättstugan .Synd att vi redan har " lite " fullt där. Och överallt annars också ,men trots det ska vi också hämta ett fynd imorgon och klämma in .Kanske får du se det på min blogg lite senare.Ha det jättebra på mässan och hälsa till alla !
Kram /L

Lilla Ugglebo sa...

Men himmel så mysigt...med smyckes mässa....å dottern får följa med...
Jag önskar er verkligen en riktig toppen helg!
Skåpet kommer ju bli hur fint som helst....jag är så avis på alla som överhuvudtaget har en tvättstuga....
Vilka fina saker du köpte också....fnissade åt det där med fågelburen.....Mannen i det här huset sa likadant ungefär.....
-En fågelbur!!!??? Utan fågel.....ja kom inte dragandes med nåt jä.....a fjäderfä nu också...
Fniss.....han börjar också vänja sig!!
Näpp nu ska jag ut i butiken....Mannen har lovat att väggen ska ner i morgon så nu kan jag äntligen göra klart!
Hälsa L och stressa på henne med bloggen......
Kram Katarina

Anonym sa...

Fint skåp...blir ännu finare vitt såklart! Vilken trivsam resa du har framför dig med syster o döttrar..kul att gå på koncert också...i nya finaste stövlarna!! Blir kul att höra reserapporten! Trevlig resa!!
Camillas täppa!

ängeln i vitt sa...

Visst är det ett fint skåp, jag har ett likadant själv. Köpt sprillans nytt för 16 år sedan. Tror jag gav närmare 3.000. Hoppas att du fyndade ditt för en hyfsad slant :)

Ha det gott
Kram Carina