söndag 6 januari 2008

Gott Nytt År alla bloggvänner!

Hej på er och ett riktigt Gott Nytt År! Nu är vi hemma från fjällen igen. Vi har haft åtta underbara skiddagar.........så roligt att åka igen! Vädret har varierat, från regn första dagen, sedan två dagar sol och efter det har det snöat varenda dag......men det är ju bra också, blir mycket snö i backarna, och så blir det ju så fint uppe i fjällen. Alla träd var vita och frostiga när vi åkte hem....såå vackert!

Överst en av dom soliga härliga dagarna....mmmmmm....njutning! Nederst Kläppen i skymningen.

Nyårsaftonen firades med våra bästa vänner, med god mat och dryck.........och det största fyrverkeriet jag någonsin sett. Det varade oavbrutet mellan tolvslaget och fram till klockan ett, då började det mattas av....helt otroligt vackert med Kläppen i bakgrunden............en upplevelse!

Vi har också hunnit med att fira våran äldsta dotters födelsedag. Hon fyllde 16 år medans vi var i Kläppen, närmare bestämt den 4:e januari. Det firades med tårta och paket på sängen, fika i Toppstugan och mat på Tranan-restaurangen på kvällen tillsammans med en annan familj vars son fyller samma dag, han blev 15 år. God mat och trevligt sällskap!

Idag är dock stora tvättardagen. Hjälp va mycket det blir när man är borta fem personer i nio dagar.......

Imorgon är det då dags att gå till jobbet igen och sedan börjar skolan på tisdag. Skönt att komma in i vardagen igen. Få ordning på både sömn och mat. Blir lite si och så när det är lov. Antar att vi inte är ensamma om det :)

Sedan är det snart dags att plocka undan julsakerna och granen. Är så mysigt att ta fram i december...men lika skönt att plocka undan i januari.......o sedan börjar man drömma om att göra om lite här och var igen........ (känns det igen?)

Jag och min kompis har lovat varandra att vi måste bli bättre på att åka runt till alla mysiga inredningsbutiker i år...... får försöka boka in det i almanackan på en gång, så det verkligen blir av. Ska börja med Smultrongården här i januari, jag har inte varit där ännu, ska bli så kul!

Ha en skön söndag!
Kram Vita hjärtan

2 kommentarer:

http://asas.tradgardsblogg.se/ sa...

Härlig resa ni gjort..=) och nu töar snön bort..som äntligen kom..
=(
Betong måste du prova.. jag är biten..=))
Smultrongården ska jag Ylva och Camilla till i februari.. verkar vara ett såå fint ställe..=)/åsa

Anonym sa...

Låter som era "batterier" nu är påfyllda ett tag framöver...kul med skidåkning o träff med vänner! Vi ska till Lindvallen framöver, hoppas på mysiga dagar där!! Smultrongården besökte jag strax innan jul..ett mysigt uthus fullt med fina saker! Du har väl sett hennes hem i förra lantliv??Visst är det kul att blogga...nu sitter jag mer här en dottern...hmm! <3
Camillas täppa