lördag 19 januari 2008

Mera loppis........

Hej!

Vaken flera timmar inatt med ont ben, men kompenserade det med att sova till halv tio....! Inte klokt, vet jag inte när jag gjorde sist.....! Masade mig upp och hämtade lite frukost och kröp ner i sängen igen med tidningen :) ljuvligt........

Maken och dom två yngsta började prata om att åka till stan, d.v.s Örebro. Fanns lite som behövde inhandlas. Bl. a jeans och skidbyxor till dottern, jacka till sonen och jeans till maken. Funderade en bra stund på om jag vågade låta dom åka själva....utan mig som smakråd........men det slutade med att jag bestämde mig för att bli med......vet ingen människa vad dom kommit hem med annars.....fniss. Skämt åsido, men för säkerhets skull....... Mamma fyller år idag också (hipp hipp hurra för henne!!!!!) och jag behövde en present till henne.

Vi hittade allt vi skulle, för ovanlighetens skull. Två par jeans till maken till och med, jättesnygga. Och dessutom en svart långtröja till mig och två par benvärmare, som jag ska ha sticka upp över stövlarna, tycker det är så snyggt. Och dottern kommer synas i skidbacken med sina nya cerise skidbyxor till svart jacka, blev tufft. Moster blev såå glad när hon hörde det, då hittar hon henne lätt i skidbacken! Sonen fick en ny snygg jacka att ha till skolan, den gamla var alldeles för kort i ärmarna.

Var inne på Entré och köpte en bricka med tre chokladljus till min mamma. Hon blev glad över presenten. Dessutom.........hann jag in på Bröd till bröders loppis. Vad mycket grejer dom har där, skulle lätt kunna gå lääääänge, men hade inte så mycket tid idag. Ska visa vad jag fyndade:Två små underbara glasklockor...!! Jag blev alldeles lycklig! 25:- styck, vilket fynd. Sedan köpte jag två små fat, fanns tyvärr inga fina som var likadana, så det fick bli två olika just nu. Dom kostade 15:- styck.Det här är ett plant fat............
och här är det andra fatet, mycket gulligare.........med lite kant på.

Vet inte riktigt vad jag ska ha i dom ännu, måste fundera lite. Kanske någon av er har någon idé? Dom är bara 7 cm breda och 15 cm höga.

Nu ska jag sjunka ner i tv-soffan en stund efter kalaset hos min mor......dricka lite té och se om det är något att titta på.

Ha en bra lördagkväll!
Kram Vita hjärtan

Ps: jag är så glad att jag kunde inspirera min svåger att måla tvättstugan och tillika groventrén vit........! Ska bli såå roligt att se när vi kommer ner. Kanske kan ta lite bilder och visa er andra!

2 kommentarer:

JonnaHappy sa...

Go kväll i stugan!
Sitter och tittar lite inne på din blogg.
Vilka jätte fina hiss-grdiner du har inne i vardagsrummet.
Sytt själv?
Ha det fint!
Jonna

JonnaHappy sa...

Hejhej och tack för titten :-)
Tack för din fina kommentar..!
Är på långa vägar från klar med huset.
Köpte det i Sep 07 så vi har bara hunnit med vardagsrum ännu.
Håller på med kontoret nu..
Du får börja ta beställningar på gardiner :-)
jag har aldrig sytt hissgardiner själv, så jag lägger gärna en beställning :-)
Ja, åka till Västerås ligger bland topp 5 på måste listan just nu kan jag lova.
Synd att man inte kan beställa från datorn eftersom det är så pass långt dit. Bor ju i Söderhamn så..
Ha det fint!
Kram Jonna