onsdag 9 januari 2008

Lite detaljer..........

Hej på er!

Skyndade mig att sätta mig vid datorn när min 13-åring åkte till en kompis en stund........ni bråkar aldrig om vems tur det är att ha datorn med era barn väl....??? Suck....sedan jag började läsa bloggar om inredning har det varit ett stadigt trätoämne hemma hos oss........hon påstår att jag sitter MER vid datorn än henne........!!! Kan väl ändå inte vara möjligt! Hon måste överdriva ;) Nu skyndade jag mig att sätta mig här, nu ser hon det inte ens :)

Tänkte visa några detaljer från mitt hem idag.Sydde några små hjärtan i höstas.....nu ligger dom på ett gammalt fint glasfat i min bokhylla. Ska nog sy lite fler hjärtan nu när julen är över...........Svag för sångböcker.......sjunger lite ibland...eller ja, om du frågar övriga familjemedlemmar tycker dom nog att jag sjunger lite väl ofta......alltid i bilen och lite var stans faktiskt....när jag dansar t.ex. Kanske inte uppskattas av alla...........fniss. Hittar ibland på min egen text om jag inte hör riktigt vad dom sjunger........hm...gillar inte min äldsta dotter. Men....det är ju så roligt att sjunga. Den här sångboken: Kärlekens sånger, innehåller jättemånga fina sånger. Framför en liten strut jag gjort av notpapper och spets. Och så har jag en liten ljusslinga ligger där..........
Jag är som sagt svag för fina gamla glasfat....gärna med små blommor målade på som här. Dom flesta har vi fått efter min mans farmor och farfar, men några har jag köpt på loppis. Här har jag lagt några bruna julgranskulor på ett fat......dom passade liksom inte i min gran.........
Älskar som ni nog vet vid det här laget hjärtan........! Detta söta lilla hjärta i vitt och grönt köptes när jag var på Loka brunn två dagar i december. Två härliga dagar.....så mysigt på Loka brunn och så god mat dom lagar......... Deras fikabuffé.......åh, jag säger bara det.....man får inte banta när man är på Loka brunn......såå mycket gott! Mmmmm längtar tillbaka (försöker glömma det faktum att jag håller igen efter en minst sagt god jul).

Nu pryder hjärtat denna blomma......... Kan inte riktigt komma på vad den heter just nu........pinsamt, då jag gick med i trädgårdsamatörerna i somras........men blommor är inte riktigt min grej...försöker i alla fall bli bättre på det. Gick med för jag vill ju så gärna inreda trädgården också, i olika små mysiga rum. Och så får man åka hem och titta hos andra som har dom mest fantastiska trädgårdar....... mmmm underbart!
Har inget marint tema hemma hos mig som ni har förstått......men den här segelbåten är mig mycket kär. Den är så stilren och jag fick den av våra bästa vänner på min 30-årsdag. Är ändå lite svag för Navy-stilen och skulle gärna inreda sonens rum med lite stjärnor på kuddar och överkast, med vit grund förstås......eller möjligtvis beige.

Nu har min äldsta dotter tingat datorn för sitt skolarbete....det kan jag ju inte säga något om förstås...... :)

Ha det gott tills vi hörs!
Kram Vita hjärtan

3 kommentarer:

Ylva sa...

Ja du är väl inte ensam om att ha haft en GOD Jul =). Och inte blev det lättare att hålla igen i och med att jag köpte "Två systrars söta" och "Vinterns söta" precis innan Jul...nu måste man ju provbaka! Jag har också börjat bygga rum i trädgården...himla kul! Kan det vara en Clivia eller kanske en spindellilja du har?

Anonym sa...

Jaa du, vem hade kunnat tro det för länge sen...att man skulle sitta här framför datorn...mer än sin dotter!Kul med små ting lite här o var..o bara dom man tycker bäst om! Känner verkligen att jag vill ha få saker..men omtyckta!Oj vad mkt fina inredningsbloggar det finns...har kollat in flera av dina länkar=fina!!
Camillas täppa!

Åsa sa...

Ja du .. datorer vi har 3..men behöver fler säjer maken.. kan inte förstå det...
Min äldste son säjer jhag är en data nörd.. inte sant det heller..=)))
Fina sydda hjärtan.. och vacker sångbok..prydde sin plats även om man inte använder den.. Visst är det roligt o ljunga...o mönjelilja eller clivia är dt nog.. Jasså du är med i trädgårdsamatörerna. de 2 ovan är det o har tjatat på mig....=))/åsa