lördag 2 augusti 2008

Först semester.......och sedan sjukskrivning......

Hej på er!

Var evigheter sedan sist......som jag har längtat......man blir beroende av att blogga ;-) men det vet vi ju alla redan.....fniss.

Vi har haft en alldeles underbar vecka i Sunne med goda vänner.......solat och badat på dagarna......ätit och druckit gott på kvällarna......och dansat på nätterna.....kan det bli bättre......nej, knappast! Vädret var perfekt! Lite varmt att bugga kanske......om man nu ska klaga på något ;-) Hann med ett besök på Sunne vattenland också, där vi alla blev som barn igen, såå roligt!

Jag och min bästa vän L ( med bloggen Centralt i stan) hann med en liten runda till Sunnes inredningsbutiker också. Var på en så mysig butik förra året, som vi besökte i år igen. Den heter Pärlans gardin och inredning......och ägarinnan är lika rar som butiken hon äger. Jag tog lite kort så ni ska få se:


Hur mycket fint som helst! Denna gången blev det dock inga inköp för mig.....allt jag ville ha (och det var mycket!) passade tyvärr inte semesterplånboken. Men min vän L köpte jättefina gardiner som ni kan se på hennes blogg. På ett tips från ägarinnan blev vi lyckliga ägare till varsin Vakre Hjem o Interiör.........en fantastisk tidning!

Vi hittade en till liten inredningsbutik, nämligen Bygdeslöjd, vid torget i Sunne. Där hittade jag ett par saker som passade mig........


dels detta vinställ......så lagom shabby..........


......dels detta brödfat i samma serie......invigdes igår kväll med lite ost och kex......mumsigt.

Tyvärr slutade veckan lite olyckligt för min del......ramlade och skadade mig i vattnet, fick in någon riktigt elak bakterie i såret som gav mig en infektion i hela vänster underben.......så denna vecka har tillbringats på Infektion på sjukhuset i Örebro. Kom hem igen igår kväll, men kan inte gå på benet, så just nu sitter jag i rullstol.....hoppas väl att det ska vara högst tillfälligt. Lite extra olämpligt, då jag veckan som gått skulle renoverat dotterns rum........alla barnen har varit på läger i Däldenäs och kommer hem idag (jippie!) Men, men.....man får se det positiva, jag har ett par veckors semester jag kan ta ut i höst istället! Då är väl inte vädret så fint, då hinner jag kanske renovera ännu mer....fniss. Ett stort tack till er alla som var så gulliga när jag skadade mig!


Igår kväll packade vi (hm...läs maken) in rullstolen i bilen och så for vi upp till Reveln, en vacker badplats en bit härifrån. Han badade och jag satt på bryggan och njöt.......vilken solnedgång........!

Ha det nu bra allihop!
Kram Vita hjärtan

Ps: idag ska jag klura på vad man kan klara av att renovera/måla/pyssla fast man sitter i rullstol ;-) Men först ska jag laga lite frukost åt mig och maken.....kanske går att balansera i knät in till sängen.......???? Vaknade sex imorse och det fanns ingen klocka att ringa på så jag kunde få mina värktabletter.....suck.....kan man installera en sådan tro....???? Men.......jag fick några timmar för mig själv vid datorn.....och det är inte att förakta. Kram på er!

4 kommentarer:

Sara sa...

Men Annemari! Vad i allsin dar är det du råkar ut för?? Först knät och nu benet! Hoppas verkligen att du blir bra snart! Vi vill gärna komma och hälsa på!

Kramar lillkusinen

Tårtsmulan sa...

Nej men usch!!! Stackars dig!!!
Vilket elände du råkade ut för...
Hoppas du kryar på dig snart!!!

Varma kramar!

Camilla sa...

Krya på dej kära kusin.
Hoppas du blir bättre snart.
Kram Camilla

JosefinHeda sa...

Krya på dej moster, och hoppas allt blir bra till Egypten iaf !
kram