måndag 4 augusti 2008

Fina presenter.........

Hej på er!

När man som jag hamnat i en rullstol mitt i semestern med en smärta i foten/benet som bara ger med sig då och då får man försöka lista dom goda sidorna med att sitta här:

1. Tidiga mornar innebär mycket egen datortid......ingen annan i familjen är konstigt nog intresserad av datorn mellan fem och tio på morgonen! En ny upptäckt för mig också.......

2. Ingen ansträngning precis.........log glatt medans maken kämpade med rullstolen på en liten promenad igår eftermiddag. (Tänk er när vi kommer till backarna påKolmården som vi planerat in i slutet av veckan ;-) bäst han övar!)

3. Har fått presenter.......som om man fyller år. Min bästa vän L kom med ett underbart fågelbad........och min svärmor kom med en fin blomma som nu pryder köksbordet.

Visst var det gulligt....spana in den lilla pippin.......jag blev jätteglad......! Nu får det stå på verandan, där passade det så fint.

Här är blomman svärmor kom med...så söt....dubbel begonia kanske.......(blommor är inte min starka sida).

Nå......det kanske var dom positiva saker jag kom på just nu......alla negativa sidor vill varken ni eller jag påminnas om ;-)

Ha det så bra, nu ska jag ut och titta på alla andra fina bloggar, inspireras och drömma lite. Och TACK för alla gulliga kommentarer....dom värmer verkligen!!!

Kram Vita hjärtan

6 kommentarer:

Tårtsmulan sa...

Ja titta där...det har sina fördelar med och inte vara så piggelin :)
Finfina saker du har fått.

Nåja...jag hoppas du blir bättre snart!

Kram på dig!

minblogg-jag sa...

Men vilken otur du haft , krya på dig nu å som sagt nu har du ju lite semester att ta ut vid senare tillfälle. Det gäller att orka se det positiva i det mörka . Kram på dig !

Lockas lilla längtan sa...

Pippin var verkligen jättesöt! Krya på dig
Kram Veronica

Katarina sa...

Nej men hallå!

Stackars dig...det där lät inge vidare..varken för dig eller för maken...
Lilla stackare....tur då att du blev uppmuntrad med fina presenter...
Det lilla fågelbadet vill mej med ha!
Kram och krya på foten/benet.

Eikkala sa...

Oj, stackarn. Hoppas du kryar på dig och hoppas du får flera fina presenter. Fågelbadet var jätte sött. Kram sari

GårdsLyktan sa...

Vad tråkigt att du skadat dig och inte kan göra det du planerat. Hoppas du snart blir bra igen. Men glöm inte att man klarar ofta av mer än vad man tror, det handlar bara om uppfinningsrikedom och göra saker på ett annat sätt än vad man är van att göra:). Förutsatt att man inte har ont också för då blir allt mycket svårare.

Vad lustigt, vi var också i Sunne under Fryksdalsdansen och konstogt att vi inte sprang ihop någonstans det brukar man ju alltid göra när man är borta.

Ha det bra och hoppas du kryar på dig fort. Kram Sabina