onsdag 6 augusti 2008

Livet rullar vidare.......

Hej på er!

Livet känns lite tufft just för tillfället......tur att man kan kika runt på alla mysiga bloggar och glömma eländet en stund. Blir inget bättre i benet alls, snarare mer och mer ont....hoppas infektionsläkaren jag ska till imorgon har några nya bättre idéer om vad som kan hjälpa. Det var inget brutet i foten i alla fall konstaterades det i förrgår, det känns ju riktigt bra....man undrar ju när den inte går att stå på.........

När vi ändå var inne i Örebro i måndags passade vi på att gå in och skulle byta vår köksklocka på Indiska. Den hade helt lagt av. Personalen konstaterade bara att vi var inte dom första, så vi fick pengarna tillbaka direkt. Kollade förstås runt lite och fann två jättefina zinklådor med fack i. Dom var på rean och dessutom ta 2, betala för 1, så jag tyckte jag gjorde ett riktigt fynd.

I den första fick mina olivoljor och min balsamvinäger ta plats på köksbänken.......den andra har jag inte riktigt bestämt vad jag ska ha i........funderar på lite olika saker......får se vad det blir. Tycker dom var så fina med blommönster på.........jättenöjd!

Börjar röra lite på sig på dotterns rum också, fick maken att sätta upp nya lampan och nu sorterar dottern och jag alla saker som ska sparas och lägger ner i banankartonger för att ställas undan......... Döm om min förvåning när maken igår sa: -Jag kanske kan börja spackla och slipa lite nästa vecka, såg att det fanns en liten slipmaskin på Byggmaterial, ska nog köpa en sådan. Jag blev paff.........skulle hoppat upp och ritat ett kors i taket om jag kunnat.....men ser dom bara en liten elektrisk pryl som dom tror gör jobbet åt dom så blir det fart på dom ;-) eller vad säger ni andra????


Dotterns gamla lampa........

......och den nya. Tycker den är jättefin......så stilren och gammeldags. Jätteglad att dottern och jag var rörande överens om att denna var IKEAs finaste taklampa!

Uteplatsen börjar ta form också.....idag gräver maken för humlestörarna. Hoppas jag kan visa lite kort snart!

Denna kom med posten idag......då blev jag jätteglad....ska nog fika lite nu....mumsa banankaka som jag bakade på förmiddagen (blir galen av att ingenting kunna göra)......och kika i min nya tidning.

Ha det jättebra allihopa!
Kram Vita hjärtan
Ps: maken kom precis hem med en stor påse godis......surt och salt och hårt.......precis vad jag älskar..........så nu vet ni vad jag gör närmaste timmen ;-)

4 kommentarer:

Eikkala sa...

Hej, kul att du tyckte om min sida för jag har länge smygläst din och gillat den :0)

Blir också glad varje gång drömhem dimper ner i brevlådan,ikväll när barnen sover myser jag i soffan med en kopp te och tidningen.

Kram Sari

Lockas lilla längtan sa...

Var din kökslocka vit.. Jag köpte nämligen en förra året och den har aldrig funkat... bytte den två gånger men nu har jag gett upp. Det sista lade oxå av och hänger nu där på väggen... utan att fungera.
Krya på dig!
Kram Veronica

Tårtsmulan sa...

Vilket elände att benet inte vill bli bättre...
Vad gulligt att du fick en STOR påse godis...det tröstar alltid :)

Jag utmanar dig i min blogg om du vill :)

Kram!

minblogg-jag sa...

Hoppas verkligen du blir bättre snart. Så länge får du trösta dig med lite godis ... Sköt om dig !