söndag 20 juli 2008

Lite regnig söndag........

Hej på er!

Lite regnigt idag.....men vad gör det......då kan man hållas och pyssla inomhus. Har kommit igång att måla dotterns byrå och hyllor (vita förstås!) Hon har snart plockat ut allt ur rummet (när man ser det i kassar kan man inte förstå hur hon fick plats med det på rummet.......!) Men vi ska på semester några dagar innan vi börjar spackla och måla hennes rum.

Arbetet med uteplatsen går vidare..........ni kan få ett smakprov av hur det ser ut just nu. Stenmjöl på plats.....imorgon ska maken hyra en "padda" och stampa till det.........sedan får vi se när vi kan få gårdsgrus levererat (är ju semestertider.....!) Efter det börjar det roliga!

Ser tråkigt ut just nu....men jag hoppas det blir bra när det blir klart. Här ska vi sitta och grilla i kvällssolen är det tänkt......eller njuta av en lunch i skuggan av björkarna en solig dag.......

Igår var jag inne på en blogg där hon som hade bloggen gjort den mest underbara rosenknoppsgirlang......! Jag var bara tvungen att prova.....ut och klippa av rosenknoppar.......och in och "sy ihop" dom. Tyckte den blev så söt! Kan tyvärr inte minnas vilken blogg det var ;-( kanske någon annan vet?

Tyckte girlangen passade så fint på lyktan som jag köpt hos gulliga Katarina på Lilla Ugglebo.

Så här ser det ut på min gamla symaskin just nu.......lite röda rosor bland allt det vita.

Nya gardiner kom upp i sovrummet.....vet inte om dom blir kvar där....men i alla fall ett tag, tills mina linnegardiner är tvättade.


Idag har vi firat lite också.....vill knappast erkänna det, men mitt andranamn är Margareta ;-) Jo, jag vet, inte alltför vackert, men är man döpt till det så är man. Eftersom mitt namn inte finns i almanackan brukar vi fira mig på Margareta-dagen. Maken gjorde en jättegod tårta, Pinoccio-tårta, marängbottnar med hallongrädde och pistagenötter. Receptet var i sista Drömhem & Trädgård.....mums!

Nu får ni ha en bra vecka, vare sig ni är hemma eller på semester! Själva far vi som sagt snart till Sunne och Fryksdalsdansen med två andra familjer för att umgås och dansa! Ska bli jätteroligt!!!!

Ha det bra!
Kram Vita hjärtan

Ps: Just det, slog tyvärr inte Linneás kille på bowlingen ;-( men det var jämnt, jag kom på en god andra plats, vilket jag är mycket nöjd med!

5 kommentarer:

ängeln i vitt sa...

Halloj!

Rosenknoppsgirlangen är supersöt. Det är Lilla Blanka som har gjort en sån oxå. Jag är sugen på att testa jag med. Lycktan är en vill ha grej hi hi.

Kram Carina

Camilla sa...

Hej kära kusin!
Väldigt gullig rosgirlang. det är kusin träff efter mormor och morfar. Vi tyckte det var dax. Ska bli så roligt att ses allihopa. ha en skön semester.
Kram Camilla

Tårtsmulan sa...

Vilken underbar rosenknoppsgirlang!!!

Önskar er en mysig resa!
Kram!

Centralt i stan sa...

Hallå !

Vilken jättefin rosgirlang.

Ska bli så spännande att se uteplatsen färdig ...blir säkert jättbra .

Kram

Katarina sa...

Halloj!

Tack lilla vän för fin reklam....
Men.....suck det var så fint med kransen på lyktan så nu vill min också ha en......jag som inte har tid med kransar.....bara målar o målar......
Vad härligt med semester.
Här ska barnen byta rum så det blir två rum att göra om...suck...som om man inte har tillräckligt.
men kul är det....Ler....
Du får visa bilder sen då på er dotters rummm.
Kanske kan få lite bra ideér

Ha det så bra...kram kram