tisdag 26 augusti 2008

En helg i Köpenhamn.

Hej på er!

Helgen har tillbringats med min syster yster och en tjej från hennes butik. Vi har köpt in smycken till min systers butik, nu är det julhandeln som gäller.....så i tre dagar har vi gått (nåja, jag har rullat) på smyckesmässan och tittat på dom ena smyckena efter dom andra......såå fina! Jag blir helt sjuk emellanåt.....förutom inredning är det smycken som ligger mig varmast om hjärtat. Vi tycker vi köpt in mycket fint.....känns riktigt bra. Inte fanns det så mycket inredning att titta på....tyvärr...... "leeeeer" men ett par bilder ska jag visa er! Sedan blev det förstås lite nya smycken.......jag har beställt en helt underbar förgylld ring......och ett sött armband med vita blommor. Kommer närmare jul.

Däremot fick jag ett halsband med posten idag.....beställde det på förra mässan.......det hade varit restat och nu hade det dykt upp i min systers butik....och hon var så gullig att hon skickade det direkt....TACK!

Finast av alla montrar var Lotta Djossous monter......visst är den smakfull.......! Hennes smycken är också i min stil...så romantiska och fina....men tyvärr inte alls min systers stil ;-)


Dom här underbara blomsterarrangemangen hittade jag på mässan också.....gjorda av vita nejlikor.......så enkelt och fint.


Här är mitt nya hjärta.......kommer från Scoop. Får nu hänga runt min hals dagligen....jag gillar det! Hm.....har alltid varit svag för hjärtan......

För övrigt händer inte så mycket.....jag är sjukskriven denna vecka också, så får vi se sedan. Renoveringen av dotterns rum går mycket långsamt framåt.....maken har varit ute och grejat i trädgården i helgen när det var så fint väder. Han ligger på plussidan.....två morgnar har jag vaknat till doften av nybakt bröd......visserligen förbakat......men åh så gott!!! (Hoppas, hoppas det blir en vana ;-) ) Denna vecka ska vi försöka lägga nytt golv på dotterns rum.....och få upp taklisterna igen, dom är färdigmålade.

Ha en bra vecka!
Kram Vita hjärtan

10 kommentarer:

Living by Milla sa...

Tack för titten.. och vad kul att du vill vara med i min lilla tävling.

Det låter jättekul med smyckesmässa, jag gillar också smycken och vem gör inte det?!

kram Camilla

A home far away sa...

Låter som en alldeles ljuvlig helg, trevligt sällskap och så några fina smycken, jag älskar också smycen, jul skrev du, ahhh nu längtar jag till julen:_

Kram Gunilla

Camilla Krona sa...

Hej kusin!
Skönt att du börjar bli bättre nu iallafall. Och vilket underbart halsband.
Kram camilla

Anonym sa...

vilka underbara bilder du visar :) älskar att gå på mässor!

dina tildaänglar är toppenfina! ska göra några själv till jul tänkte jag :)

stor kram sara

Viola sa...

Hejsan, Köpenhamn min favoritstad och få gå på mässa underbart att få massor av inspiration. Smycket är så vackert. Ha det gott, kram Viola

Skomakartummen sa...

Vad roligt en hel helg i Köpenhamn. Har din syster någon webbutik? Kram sari

Katta sa...

Men å å å säger jag bara vad vackert bord och stolar! kul med smyckesmässa med. Kram Katta

Huset på kullen sa...

Köpenhamn är ju så mysigt. Halsbandet är jättefint, det låter kul med smyckesmässa.

Hälsnin Linda

Centralt i stan sa...

Hallå !

Vilket fint nytt hjärta du hittat ...det passar väl dig perfekt.Och så lite nytt till ....vad kul att vänta på !

Den montern var ju jättefin , stolarna skulle jag inte ha nå´t emot att äga .

Grattis till vinsten , vilka fina saker du vann .

Kram

Anonym sa...

hejhej igen! ja när jag var in igår kunde jag inte låta bli att kommentera ;) du har ju en sån fin blogg med såå fina bilder..

fick pandurokatalogen häromdagen, och det är som julafton varje gång. nu blev jag sugen på jul-tilda änglarna. har aldrig sytt dem, men ska prova. är de svåra att göra? ska iallafall göra egna julkort, det är självskrivet :)

ser att du har dokumentet från panduro på en tavellist, jag har samma dokument i vardagsrummet.

hoppas du får en underbar torsdag :)

kram sara