måndag 3 mars 2008

Härligt med vänner.........

Hej på er!

Idag har min goda vän M varit här på lunch. Det var så roligt! Det blir alltid så intressanta och djupa samtal med M. Vi hade verkligen en härlig eftermiddag tillsammans..........


Jag fick den här underbara blomman av henne, en primula av något slag, som är speciellt framtagen för att inte vara allergi-framkallande, jättebra i våran familj.......!

Vi år lunch och pratade konstant i flera timmar........


.......sedan åt vi av denna mumsiga bananchokladkaka som maken bakade igår....... mmmm....hur god som helst! (Nu är den ett minne blott....fniss.....får se när han kan tänkas göra en ny :-) )



Måste bara visa er hur himlen såg ut tidigare ikväll......såå vackert.....man häpnar! Hoppas det innebär att det blir lika fint väder imorgon!

Ska passa på och åka och hälsa på min älskade syster yster onsdag-torsdag, ska bli jätteroligt. Om jag får ska jag ta lite bilder på deras nyrenoverade badrum och visa er.......avundsjuk.....jag? Absolut inte ;-)

Ha det bra!
Kram Vita hjärtan

8 kommentarer:

Centralt i stan sa...

Hallå !
Ha det riktigt skönt hos din syster nu och så ser vi fram emot lite badrumsbilder...hoppas ialla fall.
Kramar

Anonym sa...

Har varit intressant att titta på din blogg med alla vackra fina lyktor som sprider ljus och värme, och mycket mer av tankar och idéer som finns här......

Helena Sjögren sa...

Hallå ! Läste i inlägget nedanför att du skulle på loppis i Hallsberg nästa helg ( 15-16 mars ). Funderar på vilket loppis du ska ? Är själv intresserad av att åka dit, som bekant duggar det inte med loppisar här runt omkring.
Utan tänkte passa på att ta en tur.

Ha det gott kram Helena

Helena Sjögren sa...

Uffes lada har jag aldrig hört talas om fast jag är uppvuxen i byn brevid. Var ligger den ? Kommer det ngn annons i tidningen tro med öppettider och så ?
Kram Helena

Sallys hus sa...

Hallå där!

Hoppas du börjar vänja dig vid att sitta still..
Jätte söta hjärtan har du gjort ser jag och en massa smaskens....te och chokladkaka.....smask smask....

Ha en härlig helg nu, kram Katarina

Åsa sa...

Hej! Roligt med besök o när man får så gott tilltugg..=)) Ha det gott! vackra bilder! / åsa

Malin - I min trädgård sa...

Roligt att hitta nya bloggar! Vad mumsig bananchokladkakan såg ut - smaskens!

Helena Sjögren sa...

Hej hej. Hoppas du fick mycet sålt på loppis.
Jag kunde tyvär inte fara dit då sonen hade matcher i innebandy från 11- 15 . Det hade varit skoj å fått träffa dig. Men det kanske kan bli någon annan gång.
Du får lov att göra rapport om du gjorde några egna fynd !
Ha en skön kväll Kram Helena