onsdag 19 mars 2008

Glad Påsk!

Hej på er!

Vill önska er alla en riktigt Glad Påsk så här dagen före Skärtorsdagen.......! Har fått hjälp av min mamma att plocka lite ris och snygga fjädrar i "rätt" färg var redan inhandlade. Här snöade det igår, så marken är täckt av ett lager vit underbar snö........solen sken imorse och det var otroligt vackert ute....! Även om vi alla längtar till våren nu........


Nu får riset stå på verandan och önska alla som passerar en Trevlig Påsk. Själva åker vi upp till Kläppen imorgon eftermiddag när barnen kommer hem från skolan. För min del blir det ju ingen skidåkning men jag har packat med mig lite pyssel, några böcker och nya numret av Lantliv........så jag ska väl klara mig. Skolböckerna åker nog ner dom också........ Både syrran och kusinen med familjer och våra vänner ska upp, så det blir mycket umgänge kvällstid, ska bli såå roligt!!! Sedan finns ju alltid After Skin ;-) så jag ska nog klara mig.

När vi kommer hem är det dags för 14-årskalas här hemma hos oss....tänk vad tiden går.....men det ska bli roligt! Presenter ska inhandlas imorgon innan vi åker.

Mamma och jag var på en lokal loppis igår, vad jag handlade ska ni få se så småningom........blev inte så mycket men något fynd slank med!

Ha det nu så jättebra i helgen.....njut av några lediga dagar! ( Ni som inte arbetar förstås....ni får ha det bra ni också!)

Kram Vita hjärtan

8 kommentarer:

Helena Sjögren sa...

Ja då får du ta det lugnt på after skin eftersom du inte kan köra i backarna. Ligga å sola i en snödriva låter inte heller så illa ! Ha en skön ledighet, Glad Påsk på dig . Kram Helena

Centralt i stan sa...

Hallå !

Har inte hunnit blogga på väldigt länge ...men hos dig har det hänt mycket .
Åååå vilka fina badrum ....vill också ha ett nytt fint badrum ...ETT räcker bra .
Och ert kök , vad fint det blir med nya stolar och vit soffa , ska bli spännande att se resten vitt också.
Kramar

Sallys hus sa...

Hallå!

Oj vad många inlägg jag missat!
Jag har haft aldeles för lite blogg tid ett tag nu...fått hem för mycket nytt till butiken så jag har haft fullt upp med att packa upp och packa upp.....

Himmel så fin kökssoffan blev!
Vilken skillnad!

Vist är det kul när man kan förändra sånt man redan har??
En burk vit färg så vips, simsalabim....
Stolen blev också fin med sin dyna där.
Hoppas du får härliga dagar ändå, utan skidåkning!
Lantliv och ett glas rött....mmmm...det skulle inte jag ha nåt emot i alla fall.
Glad påsk!
Kram Katarina

Vita Damen sa...

Hej, Vilken otrolig skillnad på soffan, vitt är ju underbart och stolarna är så snygga blev super med dynan på.Ja, bilen..inte ett dugg avundsjuk...jo. Här händer det mycket, jag har oxå missat flera inlägg, ska läsa i kapp nu! /Jennie

Åsa sa...

Ja hoppas psåken blev skön och rolig.. Här har jag jobbat.. hela helgen..=) /åsa

Anonym sa...

Ha en trevlig vistelse i fjällen...o visst är det skönt med miljöombyte , god mat o trivsamt umgänge! Hopas knät bättrar sig...du får softa med mys o tidning så länge!!
Camillas Täppa!

Sallys hus sa...

Bara jag som skickar en liten hälsning och hoppas helgen varit härlig!
Kram Katarina

My Lovely Things sa...

hej!!

va d roligt att du gillar min blogg!! Härlig att du skrev till slut!!

Ja att blogga är så roligt..min tro är ju en naturlig del av mitt liv så det känns bra tt få berätta om den med..härligt att du oxå har en Gudstro!!!

Fin blogg du har..och vilken bil..super fin!!!

Ha det så gott!
kram anna