onsdag 23 april 2008

Vilken helg!!

Hej på er!

Nu har ni fått vänta på rapport från helgen........ För det första var jag helt slut efter förra veckan och helgen.......intensivt och dåligt med sömn. Kom hem klockan ett natten mellan lördag och söndag. Sedan hade jag en uppgift på universitetet som skulle lämnas in igår......så det har varit fullt upp. Men nu......ska jag rapportera hur min vecka i Team Lotta var!


Förra veckan var som sagt intensiv med körövningar i stort sett varenda kväll. Lotta var med oss och hon är oerhört proffsig!!! Såå musikalisk.....jätteduktig! Mycket roligt att ha fått se henne jobba med en kör.

Sedan åkte vi upp till Stockholm fredag förmiddag. Inspelningarna är i en lagerlokal i Värtahamnen..... Den förste vi fick se var Markoolio som stod utanför och talade i telefon, något han gjorde många av dygnets timmar..... Vi åt lunch när vi kom och sedan var det körövning först och sedan koreografi. Men vi hade övat in koreografin hemma, den gjorde Lotta också till oss, så det blev bara lite småjusteringar och så övade vi några gånger. Sedan bussades vi till hotellet i Älvsjö.

På kvällen hade Lotta beställt mat åt oss och Bettan (Elisabeth Andreassen) på hotellet. Så vi åt och drack gott och sedan hamnade vi i foajén/baren där vi satt och sjöng hela kvällen tillsammans med Team Cans och några från dom andra körerna. Joakim Cans är jättegullig, pratade lite med honom då han i vanliga fall brukar spela och sjunga ihop med killen jag ersatte denna vecka.

Nästa morgon intog vi en mumsig frukost på hotellet innan resan gick tillbaka till inspelningslokalen. Där var det övningar igen, hjälp med kostym och smink, lunch, genrep med alla reklamavbrott o.s.v. Efter genrepet kom kostymavdelningen och sa att våra kläder vi hade på oss inte dög i tv, vi var tvungna att byta allihop. Så vi fick tilldelat oss nya överdelar....... Sedan var det dags att hälsa på mina anhöriga som kom upp för att vara med om tv-inspelningen. Brolle Jr är verkligen så gullig som han ser ut på bild......och Linda Bentzing är såå liten och smal, syns knappt! Bettan är jättemysig, så roligt att ha fått lära känna henne!

Så drog det då igång..........det var verkligen en upplevelse att vara med.....så himla kul vi hade! Vilken stämning det var...! Känslan när alla körerna sjunger i början av programmet.....den är obeskrivlig! Sedan är det ju otroligt spännande när man står där och väntar på att få veta om man gått vidare.......men det gjorde vi ju! Jippie! Efteråt var det intervjuer med tv och tidningar innan jag åkte hemåt med mina barn och maken. Dom tyckte det var lika roligt som jag att ha fått vara med om detta! En upplevelse för livet!

En fantastisk vecka där jag lärt känna så många gulliga människor och upplevt så mycket roligt! Tyvärr ska jag inte vara med den här veckan. Jag får sitta hemma och heja och förstås sms:a!

Tack till er alla för alla gulliga kommentarer och tack till er som röstade!!!



Nu är det verkligen vår ute....vilket underbart väder vi haft denna vecka! Har pysslat ute i trädgården och rensat så man kan se blommorna som kommit upp i rabatterna.......


.......backsipporna är verkligen underbara......!


Och detta är också ett vårtecken.......har återigen fått låna pappas underbara bil ett par dagar (våran har varit på service) och nu var det ju så fint så jag kunde åka nercabbat........ aaaahhh....ljuvligt.......glidit runt och bara njutit..... (jo, visst var det lite kallt, men man får ju offra sig lite....går ju alltid att värma sig med en kopp té ;-) ) Här ser ni mitt hus i bakgrunden också!

Ha en fortsatt bra vecka mina vänner!

Kram Vita hjärtan

9 kommentarer:

Sara sa...

Åh vad jag hejade, ni var bäst! Schysst koreografi! Hoppas att du får vara med igen.
Kram Sara

Anonym sa...

Vad kul du verkar haft...o många trevliga möten med nya människor!! Visst var det såå kul att ni gick vidare..kameramannen måste gillat dig då du ju syntes en hel del i rutan...!! =)) Visst är det härligt med vårvärmen o solen...nu börjar det verkligen ta fart i rabatterna!!
Ha det gott!
Camillas Täppa

Jes/Vita villa vila sa...

Tack snälla för din rara kommentar hos mig ☺ och vad kul att hitta hit! Vad coolt att du är med i Körslaget hi hi! Verkar ju som ni haft superduperkul! Nu ska jag kika runt mer på din fina blogg!

Jes

Sara sa...

Hela familjen satt klistrade framför tv:n för att få se min kära kusin i körslaget! En stor händelse här hos oss! Vi hejade så mycket vi orkade, kul att Laxå gick vidare! Ni var verkligen superduktiga! Hoppas du får vara med fler gånger!
Kramar Sara

Min Skattkammare sa...

Hallå!!!
Jag var inne förut och kikade hos dig ikväll, och fick se att man känner en tv-kändis, hi hi!!
Vad synd att jag inte visste om det i lördags, det hade ju varit kul att se dig! Skit också!! Ursäkta ordvalet.....
Jag förstår att det var en upplevelse för livet, vad roligt!!
Det är ett favoritprogram!
"La de svinge".... tralla la la...
Kram och godnatt!
Kicki

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

men WOOOOOW!!!!!

hade ju ingen aning...sååå kul!!!Måste ju vart en upplevelse över det vanliga ju!!!!!ska du va med mer,,för då måste man ju spanain dig ju!!!!
Kul kul,,,,!!!!!!

Kram Millan
~~~<~~<<@

Centralt i stan sa...

Ni var sååå bra i lördags , så himla kul att du kom med !

Nu håller vi tummarna att det går lika bra på lördag .

Tänk att dina backsippor blommar , det gör inte mina !?!

Ha en skön helg och kör försiktigt.

Kramar

Helena Sjögren sa...

Får tacka för uppträdandet ni bjöd på. Satt hemma i soffan och hejade på ! Så kul att fått sett dig live.. Förstår att det var en riktig upplevelse som tar tid att smälta. I kväll får vi då slå oss ner i soffan igen å fortsätta heja fram laxå. Kram Helena

Åsa sa...

Jag såg er allt o ni är såå bra. Nu åkte ju inte laxå uyt denna helg heller..så nu är det bara o vänta på storkovan..=))) Kul att du fick följa med en tur upp. Måste ha varit en upplevesle.! Ja den där / kram åsa