tisdag 15 april 2008

Körslaget!

Hej på er!

Först en bild på mitt knoppande blåbärsris i fågelburen....knoppas både utomhus och inomhus nu....så härligt!


Annars blir det dåligt med tid för inredning den här veckan. Ett annat intressse tar stor plats. Tittar ni på körslaget på lördagarna? Det gör jag, mitt Laxå tävlar ju med Team Lotta varje lördag och det har ju gått strålande än så länge! Men på lördag får jag inte sjunka ner i tv-soffan med familjen som vanligt.....när jag var på väg hem från Örebro i fredags ringde nämligen en kille från TV4 och frågade om jag kunde hoppa in som reserv nästa vecka i Team Lotta, då det var en person som inte kunde vara med nästa lördag. Gissa om jag blev glad! Höll på att köra av vägen.......fniss. SÅ KUL! Så nu får jag vara med o sjunga på lördag! Trodde jag aldrig..........jag var på audition innan det startade, men det var jättemånga där och ingen sa något om att jag var reserv, så det känns jätteroligt! Det är så roligt att sjunga, allra helst i kör..........! Allra gladast blev nog ändå min syster när jag ringde henne och berättade :-)

Vi började öva igår kväll. Som ni säkert läst så ska Lotta vara borta på lördag, så Elisabeth Andreassen ersätter och vi ska sjunga hennes hit La de Svinge. Det lät jättebra redan igår kväll. Dom var båda där och övade med oss. Så nu måste jag ut och leta lila kläder.....! Är en färg som inte finns i min nuvarande garderob ;-)

ring och rösta på Laxå och Team Lotta på lördag! Jag står (helt otroligt nog) på scenen och min familj ska följa med upp och sitta med i publiken och heja, det blir verkligen en upplevelse för oss alla!

Ha det gott!
Kram Vita hjärtan

7 kommentarer:

Ekebo sa...

Grattis det låter jätte spännande! Då förstår jag att du inte hinner med så mycket inredning.
Ett stort lycka till!
Malin

Sara sa...

Å, vad jag är glad för din skull! Jag förstår att du gillar att sjunga och du är verkligen duktig också! Vi ska titta på lördag såklart och håller alla tummar för Laxå!
Kramar kusin Sara

http://asas.tradgardsblogg.se/ sa...

Nej men såå kul! ja vi sitter bänkade o hejar på.. Sandra är ju med..vet du! =)/ kram åsa

Anonym sa...

Vad roligt!!! Klart vi tittar och röstar....här går telefonerna varma....Sandra är ju med...så man kan lugnt säga att vi engagerat oss!!!// Ylva

Saramedflera sa...

Shit vad roligt, jag ringer. Tycker faktiskt att de var bäst i lördags! Njut av den här veckan och ge järnet på lördag!
Kram Sara

minblogg-jag sa...

Gud va skoj...Hur vet jag vem du är ? Kan du sätta en röd ros bakom örat så jag känner igen dig ;) Klart man håller på Laxå .. Det är ju nästan grannby..

Anonym sa...

Oj vad skoj...!! =))
Låter som en spännande upplevelse..och kul!! Vi har kollat alla gånger...Laxåkören gör helt klart bästa låtarna!! Och "showigast"!! Lovar ringa o rösta!! Lycka till!! <3
Camillas täppa!