lördag 5 april 2008

Lördag=loppis.

Hej på er!


Lördagar har blivit den dag mamma och jag far iväg på loppis, jätteroligt med ett gemensamt intresse. Idag besökte vi två, dels en som hade vårpremiär idag och så den vi varit på flera lördagar i rad. Lite fynd blev det idag med.


På första loppisen hittade jag dom här gulliga galgarna.......redan vita o lagom shabby.....med små änglar på. Blir fina att hänga upp jackorna på i groventrén.


På andra loppisen blev det en minikanna till till min lilla samling......den till vänster är ny.En jättefin ytterkruka.......för 5:-, snacka om fynd!


Och två fina gamla notböcker.....helt underbara......


....den ena hade så här fina illustrationer inför varje stycke. Den kommer jag nog inte kunna dra ur några blad ur, därför köpte jag en till, som jag kan använda ;-) får se vad det ska bli.

Annars är det målning som gäller i helgen. Har tagit itu med min köpmansdisk äntligen........det känns så skönt. Är bara sonen och jag hemma i helgen, så det passade bra att måla då. Inte så många som ska gå runt i stöket. Ni ska få se bilder när den är klar. Ska måla ett tredje och sista lager ikväll.

Ikväll är det körslaget som gäller. Då ska vi mysa framför tv:n sonen och jag. Ni har väl inte missat att min ort Laxå är med??? Jag tycker dom var jätteduktiga förra lördagen, hoppas det går lika bra ikväll! Ring o rösta!

Ha en skön lördagskväll allihop!

Kram Vita hjärtan

3 kommentarer:

Sara sa...

Vilka fynd! Ska försöka ta mig till en loppis i morgon. Ha en bra kväll!
Sara

Ekebo sa...

Vad kul med fynd!
Jag har också varit på loppis idag, har du några bra tips på vart man kan åka. Jag bor nämligen i en av grannkommunerna till dig! Tänkte också titta på körslaget ikväll.
Ha det gott!
Malin

Sara sa...

Å, vilka fina saker! Vitt är verkligen snyggt! Måste komma och hälsa på er snart så vi får titta på allt!
Kramar lillkusinen