fredag 27 februari 2009

En sådan tur....!

Hej på er!

Veckan har bara försvunnit.....! Här har varit fullt upp med gympa, körsång, syjunta, mer körsång och idag shopping ;-) Underbart roligt med andra ord! Däremellan måste jag ju kika in till er andra och läsa vad ni skriver! Men nu är det fredagkväll och jag har bänkat mig vid tv:n för att se Let´s Dance.


Förra veckan tillbringade vi några underbara dagar i Kläppen........! T.o.m solen visade sig för oss vid några tillfällen. Vi njöt av skidåkning och umgänge med goda vänner.....för att inte tala om After skin. Partypolarna är toppen! Massa goa covers att sjunga och dansa till. (Dansa och dansa....med pjäxorna på kanske man inte kan kalla det för dans ;-) )

Johannes framför detta frusna mini-vattenfall. Han tycker det är så häftigt!

Något som gjorde resan ännu bättre var att jag fyndade på vägen upp. Vi stannade till hos Sabina med den underbart gulliga lilla affären Gårdslyktan! Jag har länge varit på jakt efter ett rostigt M till Mathildas rum, och dessutom ville jag själv ha ett rostigt X. Gissa vad jag sprang på hos Sabina??? Precis vad jag letat efter! Och dessutom ingick det i kombinationen XMAS så det var halva priset på dom "lycka" Snacka om tur! Den här veckan skulle hon få in nyheter och då skulle hon rensa bort det som var kvar av julsakerna.

Mathildas underbart rostiga M bredvid en söt kanin. Passar så bra ihop med hennes bruna fondvägg.


X:et....vilken underbar bokstav! Det fick stå på min lilla byrå.

Det blev ett A till mitt nattduksbord...... (Notera gärna duken jag broderat på min syjunta...... men helst inte min "gulliga" gula tapet......! Ska bort så småningom.)

.....och ett S på Linnéas rum. Ja, det är ju lite klurigt, men det får stå för Sara (som är hennes andranamn) och Sötnos. Bokstäverna var vita på framsidan och rostiga på baksidan, men S:et kan man ju liksom inte vända på, det blir väldigt konstigt då ;-) Men man kan variera sig med dom andra bokstäverna.......! Här mot hennes röda fondvägg passar det vita jättebra.


Fann också denna söta lilla korg i zink med hjärtan på. Där ställde jag mina nya fina glasburkar som jag köpt från Inre stil. Dom är fyllda med lite smått och gott som kokkos, nöthack, lagerblad och mandelspån.


Lite mer tur......jag vann en tävling inne hos Marias stil. Maria bor i ett jättegulligt hus i mitt favoritlandskap Skåne! Vinsten var dessa underbara spetsar! Såå fina.

Sedan hade jag ännu mer tur när jag vann ett av två priser inne hos My lovely things! Titta vilket otroligt fint paket det kom från Anna idag! Har inte öppnat det ännu,,,,suger lite på karamellen......men jag vet att innehållet är underbart vackert!!! Visar er nästa gång vad det det vackra paketet innehöll!

Idag har jag shoppat lite nya kläder.....en underbar vit sjal.....en guldspegel som ska förvandlas och så har jag äntligen hittat krokar till min nya hatthylla! (Som min man ska tillverka...snart! ) På Indiska fanns det svarta krokar....precis som jag ville ha dom. (Nu när krokarna är inhandlade är det bara han sätter igång.)

Låååångt inlägg idag, men det fanns så mycket att berätta. Får se vad helgen bjuder på, men det kan bli loppis imorgon, melodifestival förstås och så dans i Kristinehamn igen på söndag kväll!

Ha en riktigt bra helg ni andra också! NU ska jag öppna mitt paket.......

Kram Annemari

Ps: Oooohh, jag ser att ikväll kommer jag passera 20 000 besökare...såå roligt! Tack alla ni som hälsar på hos mig!

16 kommentarer:

Det vita dårhuset sa...

Halloj!
Så vi vann likadana paket =)
Jag har till skillnad mot dig öppnat mitt och ddt var en jätte rolig present =)

Ha det gott och kramen Erika

Helena sa...

GRATIIS till vinsten och till dina fantastiska fynd!!! Såååå fina bokstäver =)

Blev helt lycklig när jag läste att PARTYPOLARNA fortfarande finns =) Pluggade med en av killarna för 100 år sen och visste inte att de fortfarande spelar =) Såååå himla kul *glad*

GRattis också till 20 000 besökare! HELT magiskt! Men du har en supermysig blogg, så jag FÖRSTÅR det =) Jag kommer definitivt att kika in här igen =)

Ha en underbar helg!
Kramar Helena

Lilla hjärtat sa...

Oj vad fina saker som du visar. Jag skulle också vilja några bokstäver...
Grattis till vinsterna och antalet besökare! Woaw, va kul.
Kram A-K

Snuttan sa...

GHrattis till vinsten
visst är det roligta att shopa.

Vilka fina bilder du visar

Ha en trevlig helg

Fröken Tindra sa...

Så nu är du hemma igen?! ;0) Jag har saknat dig. Har väntat på att du skulle uppdatera och det gjorde du nu med råge! Många fina saker. Kul!
Själv har har jag knappt varit hemma denna veckan känns det som. Suck!

Trevlig helg och kram!

IKT i min vardag sa...

Oj vilka fina priser! Underbara bokstäver, de är så snygga!

Kram

Anonym sa...

Wooow vad kul att du vunnit så fina priser :-) Grattis till dig!

annashusidingtuna sa...

Så mycket fint som du har hittat i denna affär, vilken tur att hitta precis det som man är på jakt efter!
Kram Anna

Marie sa...

Så mycket fint - och det är ju nästa synd att öppna paketet när det var så otorligt vackert inslaget.

Er fjälltur låter som väldigt vällyckad. Här där jag bor så kan jag ju faktiskt se fjällen långt borta i horisontetn. (det är lite annorlunda natur här, än det jag är van vid från mina barndomstrakter)

Ha en rikgit skön lördagskväll! (och jag förstår att du har många besökare - finns ju så mycket att se/läsa här hos dig)

My Lovely Things sa...

Hej!!
Åh vad härligt med skidåkning..dansa låter ju ännu roligare..speciellt i pjäxor..hi hi..
vad kul att du vann två utlottninga..fina saker du inhandlat..
ha det så bra..
kram anna

Ann-Sofie sa...

Hej Annemari....Vilket underbar inlägg du bjuder på...Vilken vecka ni haft *myser*
Jättefina inköp, dessa bokstäver är ju så underbara...
Och det låter så trevligt med syjunta...underbar duk!

Ha en toppenkväll, och som sagt...spännande att se kvällens bidrag!

KRAMAR Ann-Sofie

coolbettan.blogg.se sa...

Vad fint du har hos dig!
Du hittar så fina saker!
Du har rätt i din kommentar, det var nog mig dom fick idé ifrån:)

Anonym sa...

God morgon!

GRATTIS vännen till antalket besökare och till dina fina vinster :) Ibland har man verkligen turen på sin sida. Jag har också vunnit en del på sista tiden, visar det såsmåningom.
Vilka underbara bilder från Kläppen :) Det är så mysigt och roligt och få åka skidor och skönt och få komma iväg några dagar.
Vilka fantastiska bokstäver du har köpt, vilken tur att de fanns i hennes butik och att det var halva priset på dem gjorde inte det hela sämre. Korgen och kryddburkarna tycker jag mycket om, så fina.

Kram Åsa

Lallis - liv och leverne sa...

Grattis till vinsten och så fina bilder:)
Ha en riktigt skön södnag.
kram Lallis

♥ Fyra årstider sa...

Längtar till fjällen och snö.
Kram Lotta

Rhodin sa...

Hejsan!
Jag läste faktiskt blogginlägget innan du skickade det till mig och hajjade till över bilderna på burkarna. Konstigt att <3 hoppar över ett slag var gång man ser något man själv gjort hos någon annan. Den fina korgen du hittade var ju som gjord för dem! ha en underbar vecka. Kram Terese