söndag 15 februari 2009

Vilken helg!

Hej på er!

Vilken helg vi haft! Strålande sol och ett par decimeter snö "lycka". Har varit ute i skidspåren både lördag och söndag och faktiskt stått på benen. Det var nära att jag ramlade några gånger, men jag klarade ut det. Var rätt själv i spåren när maken stakat iväg före mig. Håller på att lära in en ny sång, så jag passade på att öva på verserna medan jag åkte.....helt perfekt när man är själv i skogen (eller tror man är själv ;-) ) Håller vilda djur borta också som ett extra plus!


Visst ser det härligt ut! Vi har bara 300 m till spåren, så det är bara att ta skidorna under armen och ge sig ut i spåren.

Har fått både en utmaning och en award av mysiga Åsa med bloggen Borta bra-men hemma bäst. Jag börjar med utmaningen.

här går utmaningen till:
Gå in i mappen där du har dina bilder.
Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen.
Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den.
Utmana andra personer och länka till dem,
samt tala om för dem att de är utmanade.


(Nu var den sjätte bilden inte så lämplig, i och för sig jättebra, men det var en närbild på min väninnna, och jag vill inte lägga ut den utan hennes tillåtelse, så jag valde den fjärde bilden, från samma resa.)


Den här bilden innebär jättemycket känslor för mig.....positiva sådana. I flera år brukar vi och familjen vi umgicks med ta en dag i augusti och cykla på Brommö, en ö i Vänern. Det är en helt underbar ö, i stort sett utan biltrafik och vi har verkligen haft underbara dagar tillsammans där ute, med sol och bad och lek och umgänge.......lyckliga dagar helt enkelt! Detta är år 2003 och vi väntar på färjan som ska ta oss över till Brommö.

Sänder utmaningen vidare till:

Sara med bloggen Familjen Fastberg
Marie med bloggen Dagar med Marie
Ann-Sofi med bloggen Vi på 18

Om ni vill förstås! Det är valfritt.

Jag har också fått en award av Åsa. Tack snälla du, jag blir jätteglad. Åsa är så mysig och skriver alltid så gulliga kommentarer. Hon är en av mina allra bästa bloggvänner. Titta gärna in till henne.


Nu är det meningen att jag ska skicka den vidare och det vill jag först och främst göra tillbaka till dig Åsa, men också till Marie för vi är två barndomsvänner som tappat bort varandra under ett antal år, men nu återigen har daglig kontakt via våra bloggar, det betyder jättemycket för mig! Jag vill också ge den till alla er som besöker mig och skriver så gulliga kommentarer eller bara tittar in utan att kommentera. Tack snälla ni!


Till sist vill jag visa en underbar bild på våra tjejer! På den här bilden syns det att dom är lika. Dom är i Funäsdalen nu och åker skidor och jag saknar dom! Men jag är säker på att dom har det jättebra tillsammans med 21 andra ungdomar och några vuxna.

Ha nu en bra vecka allihop!

Kram Annemari

15 kommentarer:

Lilla hjärtat sa...

Å vad fint det ser ut. Härligt att ha så nära till skidspåret..
Kram Anna-Karin

Borta bra men hemma bäst sa...

Nä nu blev jag rörd...
Tack snälla vännen för dina fina ord som värmer något så oerhört mycket, jag blev så glad när jag läste vad du hade skrivit :)

Vilka underbara vinterbilder du visar :)
Jag blir så sugen på och få ge mig ut på skidor.
Gnistrande snö, klarblå himmel, rosor på kinden, varm choklad och nybakta kanelbullar, jag drömmer mig tillbaka.

Vilken mysig tradition ni verkar ha som cyklar tillsammans på Brommö varje år. Det verkar vara en mysig ö som jag kanske skulle ta och besöka också :)

Jag förstår att du saknar dina tjejer men tiden går fort så du har dem säkert snart hemma igen och visst syns det att de är systrar :)

Än en gång, tack vännen!

Kram Åsa

coolbettan.blogg.se sa...

Vad härligt det såg ut och lät underbart med skidåkning!

coolbettan.blogg.se sa...

Tyvärr så har jag sedan ett år slutat äta godis.
men Pia undrade samma sak men gav mig idén när hon nämnde att dom fått frotté på sig, då slog det mig att då hade jag ju ätit frotté och kommit runt ordet godis.
men då låg dom redan i soptunnan och jag hade en begränsning och tyckte att det kanske hade varit lite väl mycket om jag gått ut och letat upp dom i soporna.
men när jag blir godissugen nästa gång kan jag ju göra en repris av det hela:)

hemtrevnad marie sa...

Roligt att du vill vara med i min tävling om rullgardinen!
lycka till!
kramis

nettans lantliga hem sa...

Vad härligt de ser ut.
Vilken fin blogg du har!
Ha de bra!
Kram Nettan

Marie sa...

Tack för utmaning och för award. Jag tänker och känner precis som du, att lära känna varandra lite på nytt. Men naturligtvis måste vi också träffas snart - in real life. Härliga bilder - och så flott att ha naturen så nära. Vi bor också nära naturen, och det är skönt. Stor kram

Mrs Krumelur sa...

Tack för titt och snäll kommentar!

Åhh vilka härliga vinterbilder!! Vi har också massor av snö, visst är det fint men nu längtar jag faktiskt efter vår :D

Ha det gott

Kram Mrs Krumelur

Sara sa...

Ååååå, vilka härliga bilder! Mmm! Jag längtar efter mina utförsskidor! Jag ska ta itu med utmaningen en kväll när jag sitter vid datorn med alla bilder i...

Fin bild på tjejerna! Så lika men ändå så olika...

Kramar lillkusinen

Lina sa...

hej!
Tack för kommentaren i min blogg, visst är det klurigt att göra sådana volangkjolar. Den som är på bilden har jag gjort "dubbel" så att man kan ha en dyna i. Nu håller jag på med en annan modell, en "enkel" som man bara lägger över stolen, om du förstår hur jag menar. Hur gjorde du? Jag behöver tips! Kram Lina

Lindas Vita Lantliv sa...

Å vilken härlig helg ni verkar ha haft...och vilka jättefina döttrar du har....

Kram Linda

Vi på 18 sa...

Hej Annemari...hade gärna hoppat på din utmaning, men har bara för någon vecka sedan fått just denna, och la ut bild 6, mapp 6, ett roligt kort var det med min Peter som spexade i dörröpningen!
Kul utmaning, kan ju bli vad som helst.... Vad skönt det låter med dina skidturer, längdåkning höll jag på med mycket mycket som barn...borde testa igen!!!


Ha en skön vecka!
Kramar Ann-Sofie

Lina sa...

Ok, det har du rätt i. Det är roligt att se hur andra gör. Tittar gärna på dina när dom är klara!
Kram Lina

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Vilka fina vintrebilder du har tagit! Och en jättebra bild på två söta tjejer!
kram
Marie

coolbettan.blogg.se sa...

Ha, ha, jag ska hoppa bomben för dig och Patrik, han var också för bomben.
Har bara en emot just nu i kommentarsfältet:)