lördag 14 februari 2009

Alla Hjärtans Dag

Hej på er!

Förpliktar väl att göra ett inlägg på Alla Hjärtans Dag med mitt bloggnamn ;-) Solen strålar från en klarblå himmel och det är så otroligt vackert ute.......! Här börjar sportlovet idag och tjejerna är på väg till Funäsdalen. Själva ska vi åka till fjällen senare i veckan och hoppas att solen fortsätter lysa.

Uppvaktades imorse med 10 röda rosor......

....och en söt lite doftpåse med en ängel på..... -För att den såg ut att passa dig perfekt, sa min make. Och det gjorde den ju :-) Skönt när mannen känner en så väl!

Lovade häromdagen att visa er vad jag fann i garaget......

.....det var detta underbart shabbiga fönster. Snodde ihop (okey, det var dagens underdrift, egentligen slet jag som ett djur för att tillverka en krans. Har ni provat att binda en krans av något redan torkat någon gång? Inte det.......nåja, jag rekommenderar er att ni aldrig provar......det GÅR inte, ja, eller det går, men det krävs tålamod och det är inte min starka sida.....! Däremot är jag vansinnigt envis, har jag bestämt mig för något, så SKA det gå att genomföra....o, ja, än en gång fick jag rätt ;-) ) en krans av buxbom och hängde på fönstret. Ett litet gulligt vintage-kort fick också sin plats.

Hittade också den här underbara gamla lådan som min man kom hem med för flera år sedan. Han hade hittat den i sopcontainern på sitt jobb och tog med den hem. Den har några år på nacken och var vansinnigt skitig, men nu är den rengjord och fick komma in.

Så här blev det med båda fynden utplacerade i en hörna av allrummet. Det stora vita till höger i bild är en av högtalarna som jag sytt ett överdrag till.

Nu är det ju inte så precis att jag hade glömt att jag hade dessa saker ståendes, men ibland ser man inte potentialen i sakerna. Rätt som det är går det upp ett ljus för en.....det hände mig när jag läste Jeanne d`Arcs magasin. Jag tittade på dessa underbara bilder och så plötsligt slog det mig att en sådan har ju jag i garaget. "lycka" Så ut och rota i era förråd och garage och se om ni kan hitta några fynd ni också!

Till sist önskar jag er en riktigt bra Alla Hjärtans Dag! Bjuder på en bulle till kaffet. Varsågoda!

Nu ska jag ge mig ut i skidspåret för första gången på flera år......hoppas ingen ser mig.....jag är inte så bra på detta med längdskidåkning......finns en risk att jag kommer se ut som bambi på hal is i nerförsbackarna :-O alltid roar det någon!

Kram Annemari

12 kommentarer:

Marie sa...

En varm hjärtekram till dig med. Här har vi redan gått en tur i det fantastiska vintervädret. Strålande sol och absolut klarblå himmel. Ja tack, jag tar gärna en bulle till kaffet, eller kan man få ta två? Och dina garagefynd var fantastiska, är rädd att jag inte kan göra samma fynd härhemma.

coolbettan.blogg.se sa...

Det var rart av din make!
Önskar dig en härlig dag!

Det vita dårhuset sa...

Jag bara njuter av dina bilder!

Visst blir man glad när man får något man verkligen tycker om av någon som är en varm om hjärtat =)

Ha en fortsatt trevlig dag i solen!

Kram Erika

Maria sa...

Ha en glad alla hjärtans dag!! Ska skicka din vinst snart!

Kram!!!

hagagården sa...

Tack det samma!!!
kram
ninni

Fröken Tindra sa...

Vad mysigt att få så fina saker en dag som denna! Jag fick en tur till Ullared och det är inte fy skam det heller. Inte när det dessutom sker frivilligtav ens hjärtans kär.

Hoppas att skidturen gick bra och att du är hel och hållen! Längdskidor har aldrig varit min starka sida så jag är imponerad bara av att du ger dig ut. =0)

Ha en fortsatt skön kväll!

Kram!

Ann-Sofie sa...

Åh, vad fint Annemari....jag har också ett sånt vackert fönster i min källare...hoppas få upp det snart...
Vilken fin present av din man! Här har vi också skämt bort varandra och ikväll väntar melodifestivalen och lite gottis till det!
Kramar från Ann-Sofie

Anonym sa...

Så mycket fint du fick av din man i alla hjärtans dag present :)
Jag hoppas att ni hade en riktigt mysig dag tillsammans.

Vilka fynd du har hittat i garaget.
Fönstret är jättefint, jag skulle själv vilja få tag på ett.

Så mysigt det låter och få åka till fjällen och skida lite :)
Det är många år sedan vi åkte upp till fjällen på vintern och jag är så sugen. Däremot åker vi upp till fjällen varje sommar och fjällvandrar och stället vi åker till mest är just funäsdalen. Vi har varit där i ca 15 år på raken nu och vi kallar det vårt andra hem :)

Om du kikar in hos mig så har du något att hämta.

Kram Åsa

Kamomilla sa...

Riktiga skatter du hade i gömmorna!

coolbettan.blogg.se sa...

Tack för din jätterara kommentar på min blogg!
Jag vart jätteglad:)

Skomakartummen sa...

Önskar att jag hade också gömmor *ler* Vilka härliga rosor, tumme upp för maken *ler* ha en bra kväll kram sari

Myownhome sa...

Varför kan inte jag också bara råka hitta en sån där låda!? :D De är ju så fina!
Ha en bra vecka!
//Johanna