måndag 9 juni 2008

Bröllopsdag och mitt nya smyckesskrin.

Hej på er!

Har inte skrivit på evigheter.......vädret har ju varit toppen....och jag har njutit av sol och bad......det bästa jag vet! Att ligga på stranden med en god bok.........njutning!

Maken och jag har firat 18-årig bröllopsdag.....veckan innan hade vi varit ihop i 20 år. Han var på mässa i Tyskland den dagen.............men han kom hem med rosa champagne till mig.......o ett nytt fång rosor.....visst är han gullig!
Jag älskar dessa champagneglas....tycker dom är så fina med hjärtan på foten......passar mig.........


Vi var till Töreboda med husvagnen förra helgen....en ny camping med ett jättefint poolområde alldeles bredvid Göta Kanal. Då passade vi på att fira lite.....

Här är mina underbart fina rosor......samma färg som mina gerbera hade i brudbuketten för 18 år sedan..........
Tänkte jag skulle visa mitt nya smyckesskrin.....som äntligen har kommit. Så skönt att få lite ordning på mina smycken....o färgen är ju perfekt ;-)

Fanns många fack att stoppa ner smycken i .......perfekt! Vet bara inte vart jag ska ställa det ännu....men det får jag fundera lite på.

Igår var vi på Skara Sommarland.........perfekt väder! Först orienterade vi och sedan låg vi vid badlandet hela dagen. Vi brukar vara där den här helgen varje år, men det är första året vi haft så fint väder.....så nu passade vi verkligen på att njuta. Jag var i och badade också......brukar alltid vara för kallt för mig....men igår var jag ju tvungen för att inte smälta bort i värmen......och det var ju tur, för det var jätteroligt!

Den här veckan ska jag förbereda för skolavslutningen. Min äldsta dotter slutar 9:an på torsdag, så jag tänkte göra en smörgåstårta och bjuda på.

Há en riktigt bra vecka allihop!
Kram Vita hjärtan

2 kommentarer:

Tårtsmulan sa...

Jag får gratulera, i efterskott,på bröllopsdagen.
Hoppas ni hade en riktigt mysig och härlig dag.

Kram

minblogg-jag sa...

Grattis grattis i efterskott får jag säga då.. Mannen och jag firar 20 år sen vi träffades senare i år. Vart tar tiden vägen kan man fråga sig ? Huvaligen va fort det går ...