söndag 25 maj 2008

Mors Dag och Egyptenresa...........!

Hej på er!

Solen skiner och det är Mors Dag.......kan inte bli mycket bättre. Jag har blivit uppvaktad på sängen med frukost och röda rosor av maken. Barnen hade köpt två fina lyktor som jag har önskat mig och min äldsta dotter (16 år) kom hem med en helt underbar vit orkidée igår. Har aldrig ägt någon tror jag......hoppas nu bara att jag klarar av den.


Här ser ni min fina vita orkidée. Tar gärna emot tips angående skötsel.


Jag älskar röda rosor......hoppas dom står sig länge........


Mina nya fina lyktor....får nog en plats på verandan när den är klar.....håller på o oljar in govet där......med vitt pigment i....jag hoppas det blir bra när det blir klart.


Min syster med make är hemma den här helgen.....av flera anledningar. Dels för att fira våran mor idag, dels för att fira vår kusin som fyllde 40 år igår (Grattis!!!) och dels för att vi skulle boka en resa till Egypten till hösten..........åh, det ska bli såå roligt! Det var många år sedan vi var utomlands och vi har aldrig åkt med min syster och hennes familj, så det ser vi verkligen fram emot!!!! Här är hotellet vi ska bo på.....visst ser det ljuvligt ut! Jag längtar.........


Nu ska jag ägna en stund åt min make som ska resa till Tyskland idag och sedan ska vi som blir kvar hemma fira Mor.

Ha en jättebra Mors Dag allihopa!
Kram Vita hjärtan.

4 kommentarer:

Ekebo sa...

Vilka härliga morsdagspresenter du fått. Det låter underbart att åka till Egypten. Kram malin

minblogg-jag sa...

Trevligt med en resa att se fram emot.. Var i Hurughada för drygt ett år sen. Vart ska ni ?
Kram Helena

Sarah sa...

Hejsan! Det var ett tag sedan nu. Jag har passat på att njuta av hem, familj och vänner innan det rullar igång med alla spelningar. Vad spännande med Egypten! Konstigt...jag satt o läste en annons om en resa till Egypten i morse....började drömma, men sen tänkte jag: "Asch, jag ska ju till Usa först!" Scrapbookingens mecka du vet! :-)
Jag är inte expert på orkidéer, men vad du än gör om den slutar blomma: släng den inte! Ställ den bakom någon gardin, så brukar den komma igen efter ett tag (lite vatten ibland förstås..)
Min låssas-faster har fantastiska orkidéer. Hon ger dem någon slags orkidénäring någon gång i månaden och så vattnar hon dem en gång i veckan (om jag minns det rätt). Det är härligt när de blommar! Vita är finast så klart! ;-)

Många kramar till dig! /Sarah

Angel.Pearls sa...

´Hej Vita hjärtan! Här kommer orkide´tips från en pärlbloggare som älskar just vita orkide'er: Vattna ca var 10.e dag genom att sänka ner hela krukan i vatten m lite orkidenäring i. Om en stängel blommat klart - klipp av några cm överst på stängeln, så kan det komma nya små "kvistar" med blommor på!
Härlig blogg med härliga, inspirernade bilder! Hit kommer jag gärna tillbaka igen!!
Sommarhälsningar // Eva
http://www.angelpearls.blogspot.com/