måndag 29 september 2008

Ett år äldre........

Hej på er!

Nu har jag blivit ett år äldre....känns det? Nej, det gör det ju inte. Det känns bra däremot.....att fylla år.....trots mina år älskar jag paket! Jag blev så uppvaktad i lördags så man skulle kunna tro att jag fyllde 40....men det gjorde jag inte.....har ett helt år kvar! (Liten pik till min vän L....hon har inte alls så långt kvar ;-) och min vän i Norge....hon har redan fyllt!) Och....med det vill jag säga att jag är yngst.....hur gammal jag än blir....det känns gott ;-)

L och jag hade en helt fantastisk fredag på tu man hand. Vi gick i inredningsbutiker och fikade och pratade hela dagen.......det var jätteroligt! Ska visa er en annan dag var vi var och vad vi handlade, men idag tänkte jag visa lite blommor och presenter jag fick i lördags. Jag tror mina anhöriga har mycket lättare för att köpa paket sedan jag började blogga....nu vet dom vad jag tycker om!






Först en kavalkad av blommor.......helt underbara! Rosa rosor......vit-rosa rosor med gröna kanter.....krysantemum och bollkryss. (Tipset att sätta ett hjärta, vitt förstås, runt vasen fick jag i fredags i en underbar blomsteraffär vi var till)




Sedan fick jag så underbara paket.......jag tog tyvärr inte kort på alla....men här är några. Såå fina! Jag ville knappt öppna dom.........

Vad som var i dom......jo detta:



Av min äldsta dotter Linnéa fick jag dessa fina flaskor som hon köpt på Lagerhaus och torkad lavendel som hon hittade på ett torg i Stockholm......! Som jag har letat efter torkad lavendel...jag blev jätteglad, nu kan jag fylla mina hjärtan och strutar med lavendel...doftar så gott!



Av mina två andra barn, Mathilda och Johannes, fick jag denna underbara julbok som jag önskat mig! Hela denna bloggvärld har den snart......och den är värd att köpa, den var helt underbara bilder i, så vackra och stämningsfyllda! Det fina kortet hade Country by mail skickat med till mig......så gulligt. Så nu ska här läsas danska......! (Annars brukar det vara norska......Vakre Hjem)




Från mina föräldrar fick jag köpa mig något när jag var på shoppingtur i fredags. Dessa två har stått på min önskelista länge......så när jag hittade dom på Vita rummet i Karlskoga blev jag överlycklig! Nu står brödburken på köksbänken och kudden ligger i soffan..... "lycklig"



Av min svärmor hade jag önskat mig denna......! Leilas bakbok. Gav bort en likadan för några veckor sedan och insåg att den borde finnas i varje hem.....såå mycket mumsigt! Linnéa pratade ikväll om att prova några cupcakes.......ser jag fram emot!



På kvällen kom våra vänner och dom hade med sig denna fina bakskål....utan att veta att jag tittat på dom läääänge....men inte unnat mig någon. Tack snälla ni, den blev perfekt i mitt kök!



Men det bästa sparade jag till sist.........! Johannes har sytt denna underbara nalle till mig i slöjden.....gulligt va!?! Nallens högsta önskan enligt Johannes var att någon gång komma med i en vit blogg........o vilken tur han har....nu är han ju det!

Maken då......??? Jo, förutom alla underbara rosor som fyller vårt hus (och att han antagligen står bakom en del logistik inför födelsedagen ;-) ) och två lyktor som vi ska ha vid ytterdörrarna (bilder kommer när dom är på plats) fick jag pengar att köpa mig något för! Såå roligt.....men för tillfället tror jag önskelistan nästan är tom.....får fundera lite......! Är säker på att det snart dyker upp något nytt ;-)


Ni förstår om jag är lycklig och tacksam.....tack snälla för en underbar dag!

Vad vi åt???

På förmiddagen mumsade jag på Ahlgrens bilar........

......på eftermiddagen mumsade jag på denna smarriga morotskaka......


......och på natten mumsade jag på dessa goda lantchips! Vadå mat.....jo, det slank nog ner lite mat däremellan också "leeeeeeeeeeeeer"

Ha en bra vecka allihop! Jag visar snart vad jag hittade mer i fredags på shoppingturen!
Kram Vita hjärtan

13 kommentarer:

Centralt i stan sa...

En tom önskelista!?!?, det var inte dåligt ......

Hoppas ni fick cupcakes till kvällsfikat , dom är så smarriga.Här har bakats flera omgångar.Dom kan inte vara sååå onyttiga va ? smör , filadelphiaost och florsocker och det bara i glasyren .
Får väl snart börja springa till jobbet istället !

Ha en bra vecka
Kram

Dicksonska våningen sa...

Grattis! Så fina saker - och mitt i prick varenda gång!

Nog hittar du något att lägga pengarna på :)

Kram Annika

Living by Milla sa...

Stort grattis i efterskott!
Hihi..förstår att önskelistan är tom för tillfället när du fick så mycket fina saker.;)

Ha det gott!
kram Camilla

Camilla Krona sa...

Hej annmari!
Stort grattis i efterskott.
Kram Camilla

S o F sa...

Kan en födelsedag bli bättre? Tror inte det...

Stort Grattis i efterskott!

Ha det bra!

Viola sa...

GRATTIS I EFTERSKOTT, DU VERKAR HA BLIVIT FIRAD REJÄLT OCH VILKA VACKRA PAKET MED Å FINA GÅVOR, FÖRSTÅR ATT DU BLEV GLAD, KRAM VIOLA

Evatina-beth sa...

Grattis i efterskott!!
Stor kram från Eva

JosefinHeda sa...

Grattis i efterskott moster !
kramar

Sara sa...

Stort grattis i efterskott kära kusin! Jättefina paket och presenter!

Många kramar lillkusinen

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hjärtligt grattis! VIlka underbara presenter du fick!!!

Kram Annica

Rune Lundblad sa...

Vilken härlig dag, vilka fina presenter. Grattis från Rune i Landskrona. Jag tror Eva också blev sugen på att baka något ur Lailas kokbok. Hon skabörja baka när hon går i pension säger hon, 2,5 månader kvar

Marie sa...

Kan bara lugna dig, att bli 40 gick helt fint. Och jag är fortfarande lika sprallig, som när jag var 39 år. Fina presenter, det verkar som de vet vad du tycker om. Kram från hon i Norge på 40 år

Vita Damen sa...

Grattis i efterskott, du hade en riktigt mysig dag läste jag, och vilken underbar nalle, den var finast tycker jag. /kram J