onsdag 24 september 2008

En efterlängtad stege!

Hej på er!

Vi har kommit till mitten av en stressig vecka......känns ändå skönt då jag bara har en dag kvar att arbeta......sedan är jag ledig fredag-lördag-söndag......skönt! Ser verkligen fram emot fredagen då min vän L och jag ska tillbringa dagen tillsammans.......blir garanterat något som har med inredning att göra ;-) det ska bli jätteroligt!


Måste visa en bild på vad vi ser utanför fönstret på vårt personalrum på jobbet......visst är det helt fantastiskt........vilka färger! Jag älskar hösten! Finns ingen annan årstid som är såå vacker.........

Lovade lite bilder efter min ommöblering. Det här möts man av nu när man kommer in i vår hall.....om man är gäst och tar stora entrén förstås......inte så många som gör det förstås ;-) men ibland så.....


Gladast denna vecka är jag över det som min man tillverkat åt mig......en efterlängtad stege! Står nu i lilla badrummet......har inte riktigt pyntat klart den ännu......det tar lite tid. Men jag vill visa den ändå. Ska bli en till som ska stå ute. Fick tipset i ett nummer av Vakre Hjem. Men det är lite tid mellan idé och handling ;-) Jag är i alla fall jättenöjd! Tack snälla Per!


En tavla har jag också gjort i ordning, målat ramen och satt in ett nytt motiv.....ett fint vykort från Fridas Gård. Den fick också sin plats på lilla toan.


Måste också visa en av de vita rosorna Linnéa kom hem med härom dagen, så vi skulle få lite fint på bordet.....gulligt va!

Hoppas ni haft en lugnare vecka än mig!

Ha det bra!
Kram Vita hjärtan

9 kommentarer:

Levindas Värld sa...

Åh, visst är det vackert och charmigt med en vit stege ståendes sådär mot väggen. Jag vill också ha en, tror jag ska åka till mamma och leta lite spillvirke och snickra mig en stege jag med :)

Har tänkt att det ska ha blitt gjort flera ggr om, men det kommer liksom annat ivägen hela tiden också börjar man pyssla med det istället :)

Va fint du har det hemma!

kramis

Marie sa...

Tack för dina ord. Låter som om du också har fullt upp, och då är det gott att ha familj runt sig. Ta gott vara på dig, och njut av din fredag. Det med stegen var otroligt fint. Kram

Vita ljuva tankar sa...

Jag vill också ha en stege, men den lär jag nog få snickra ihop själv. Mannen min är inte så händig han ;-)

Kram

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilket underbart träd!!! Jag är ingen höstälskare men att tända ljus och att träden blir så vackra får mig att iallafall överleva hösten...

Superfint med stegen!

Kram Annica

Centralt i stan sa...

Tack för utmaningen , trot eller ej men jag ska försöka ta tag i den.

Vilka jättefina höstträd ...jag gillar också den här tiden på året( tycker nog egentligen om alla årstider på sitt sätt )med massor av tända ljus och lite lugnare på nåt sätt .


Ser fram emot morgondagen !

Betongänglar sa...

Väntar också på en stege som jag ska ha badrummet - din blev jättefin...:)
Tänkte plocka tjocka grenar i skogen och måla vita Hmm...
Får se hur det kan bli...
Jättefina bilder på din sida/ kommer gärna åter.
Kramis/Annelie

Rune Lundblad sa...

Bra idé. Jag ska leta reda på någon stege som står i källaren. Det gör väl ingenting om det är lite målarfärg på den.

minblogg-jag sa...

Hallå , vilket vackert höst träd . Så härliga färger.

Du , jag har precis också fått klart en stege modell kraftigare som jag ska ha utomhus och ställa blomkrukor på . Får lov att ta en bild å slänga ut på bloggen så får du se den..
Ha ne skön helg !

Eikkala sa...

Vilken fin stege.. Har läääänge funderat också på att bygga en men fundera är bra... *skratt* Vilka härliga höstbilder du bjuder på. Kram sari