fredag 26 september 2008

En liten shoppingtur......

Hej på er!

Skulle lämna in telefonen på reparation igår......den har varit lite småfel på länge, men nu har "tillbaka"-knappen lagt av helt.....o då var det dags att lämna in den. När jag ändå var inne på Marieberg passade jag på att slinka in på IKEA också......behövde ha lite ljus och ett par nya kuddar då Mathilda stal mina gamla (ja, eller fick tillåtelse att ta dom, dom passade nämligen jättebra i hennes nya rum och jag har länge tänkt köpa nya) Hör och häpna.....kom faktiskt ut med lite nya ljus och två nya kuddar......fantastiskt, inget annat! (Berodde i och för sig kanske mest på tidsbrist, skulle hämta dottern efter dansen ;-) )


Här i soffan fick dom sin plats, blev mycket ljusare och harmonierar fint med lister och annat vitt i allrummet. Jättefint mönster på kuddarna (klicka på bilden om ni vill se bättre)


Blev så glad igår när Linnéa och hennes pojkvän Rickard kom hem till mig med dessa fina blommor som en för tidig födelsedagspresent! Tack snälla ni......jag älskar snittblommor.....gör så mycket hemma med lite färska blommor.........!

Idag ska min vän L och jag ut på en stor shoppingrunda (hoppas inte maken läser detta, då får han morronkaffet i vrångstrupen ;-) ) det ska bli såå roligt! Ska åka runt till lite inredningsbutiker i Degerfors och Karlskoga som vi inte varit i tidigare. Hoppas vi kommer hem med lite nytt och fint. Dessutom......och det viktigaste.....får vi en dag att umgås.......bara hon och jag!

Ha en bra helg allihop!
Kram Vita hjärtan

7 kommentarer:

Rune Lundblad sa...

Kudden var fin, men det var också kul och se vad du har för böcker i bokhyllan. Jag såg ett par biblar och Eva noterade att du hade Läkemedelsboken.

Mer av allt sa...

Det var otroligt att bra köpa det du skulle - det brukar kosta minst 500 kr på IKEA varje gång och då kommer man inte med med så mycket i påsen i alla fall. Fin kudde! Vilket fantastiskt höstträd! Hoppas att ni haft en riktigt härlig dag!!

Trevlig helg!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vad härligt med en shoppingdag!

Själv sitter jag och är så besviken över den trasiga torktumlaren som levererades från Elgiganten idag så att jag planerar att gå ut och tröstshoppa i morgon:(
Jättefina kuddar!!

Kram Annica

Marie sa...

Shopping i all sin ära (är själv ganska bra på det) men det att få en hel dag tillsammans med en god vän är ännu bättre. Kram

Evatinabeth sa...

Nu är jag spänd på att få se vilka fina saker du hittade på din shoppingtur. Det är jättekul att få dina kommentarer och läsa dina inlägg.Kram från Eva

Ekebo sa...

Hoppas ni hade en trevlig dag, jag antar ni besökte Vita rummet i Karlskoga.

Malin

Vita Damen sa...

Hej, jag är så avundsjuk på eran tripp, själv så jobbade jag ju den dagen men fick en hälsning från er av L son som jag hade i mitt "grepp" hihi!Jag är så nyfiken på vad ni handlade!Ne, här råder ingen konkurans på loppis längre, snyft,,men jag tror inte att jag klarar längre nu!/jennie