lördag 17 maj 2008

Dessa underbara pelargoner.............

Hej på er!

Värmen har fösvunnit ett tag igen.........men vi hoppas den kommer åter. Idag är det lite mulet och grått och jag passar på att ha vårstädning hos mig. Dammsuger.......dammar....skurar golv och putsar fönster......inte så kul medans man håller på, men desto skönare när det är klart! Hela familjen är engagerad.....nåja, det kanske var en önskedröm, men involverad i alla fall ;-) (Maken kommer precis klivande med en flaska rengöringsmedel i handen......oh, vilken trevlig syn!)

Till veckan ska min bästa vän L (med bloggen Centralt i stan) och jag åka och köpa blommor till trädgården.......det ska bli roligt! Vi har varit uppe hos min mamma idag och fått lite prydnadsgräs.......nu ska det bara planteras någonstans. Vi är dessutom bjudna till dom ikväll på mat, L fyllde år förra helgen så nu ska vi gratta henne och passa på o hinna umgås en kväll. Jag hoppas hon gillar sin present.....det var inte svårt att hitta något.....det var bara så svårt att välja.......
På bordet står redan några vita pelargoner.....så fina tycker jag.....i en älskad kruka......och jag ser på era bloggar att dom flesta av er håller med mig. Visar några bilder och önskar er en riktigt trevlig helg! (Bäst jag skyndar mig att greppa flaskan med fönsterputs innan maken ser att jag sitter här och "latar" mig ;-) )

Kram Vita hjärtan

2 kommentarer:

Saramedflera sa...

Hejsan
Vita pelargoner är en favorit hos mig med (och rosa såklart). Jag slipper putsa fönster det gör min man!
Kram Sara

Lilla Ugglebo sa...

Hallå!

Vita pelargoner är verkligen fina...jag håller med!

Va härligt att få det nystädat!!!
Håller med om att det är en härlig känsla sen efteråt.

Hoppas ni hade trevligt i helgen..
Önskar dig en ny härlig vecka1
Kram Katarina