måndag 25 februari 2008

Skidsäsongen är över.......

Hej på er!

Efter ett par underbara dagar i skidbacken med syrran och hennes dotter, sol och helt fantastiska backar, hände det som inte får hända......blev påkörd av en yngling som försvann fortare än kvickt....kvar låg jag i backen......tänkte - Det gick bra, inget brutet.......... Åkte försiktigt ner....kände när jag tog av mig skidorna - Hm......gick kanske inte så bra ändå......ont i vä knä.....ledbandet???? Efter en stund....mycket ont.......knät antog formen av en fotboll.......domen: en fraktur i knäleden........ 6 v på kryckor......slut på skidåkningen för i år. Det positiva: ledbanden kändes helt okey....... så värst glad för det blev jag inte just då, men det är ju självklart skönt......kanske hade tagit längre tid att läka.

Suck...... ingen skidåkning och ingen dans.....hm.......får väl blogga desto mer. Inte mycket man kan göra när man måste ha två kryckor som följeslagare vart man än går......o så ont man får i armar och axlar...helt nya muskler tydligen ;) Kanske kan det bli röjt någon stans......sittande på en stol.



Slutklagat, kunde väl vara värre..... (hm....fast just nu vet jag inte hur.....fniss) Fick i alla fall min man att stanna i den supergulliga lilla butiken Gårdslyktan i Lesjöfors på vägen till Kläppen...! Det ni....innan olyckan.....! Träffade Sabina som äger butiken och det var jätteroligt, hon var så gullig och hon hade hur mycket fint som helst i sin lilla butik....absolut värt ett stopp om ni har vägarna förbi! Hon har skrivit så gulligt om mitt besök på sin blogg, titta in där, länk finns i min list!


Den här fina brödburken stod på ett bord.......vill ha!



Och den här fina korgen.........skulle passa perfekt hemma hos mig.....



.......och en massa fina saker i zink. Kolla in huset......helt underbart! Tänk er det med små plantor i!


Det här fina underlägget fick följa med hem............


......liksom den här fina hjärtformade ljusstaken. Kändes bra att ha lite nytt, fint att placera ut nu när jag kom hem. Tackar maken att jag fick stanna......men i ärlighetens namn körde jag själv...för säkerhets skull ;)

Syrran hade med sig ett av smyckena jag beställde på mässan vi var på...tänkte jag skulle visa det för er som är intresserade av smycken också.


Förgyllda hängen i karbinhakar på en lång kedja....så fint!!!! Den vita jordgubben kommer från Pilgrim, övriga halsbandet är från Aagaard. En nyckel, ett hjärta med blommor (vita på ena sidan och svarta på den andra) och en liten "tunna" med cubic i. Väntar en liten krona också....så söt......men den kommer lite senare.

Nu får ni ha det så bra tills vi hörs igen!
Kram Vita hjärtan

7 kommentarer:

Helena Sjögren sa...

Men stackare ! Att det gick så illa.
Den där skid ligisten skulle behöva ha sig en rejäl uppläxning. Usch å fy. Nu får du låta familjen ta hand om dig och passa på att vila upp dig.Krya på dig ! kram Helena

GårdsLyktan sa...

Men du vilken otur du hade och vilken dålig stil av ynglingen att inte stanna och höra hur det gick. Tur i oturen att att det inte gick värre iallafall men som du skrev man har lite svårt att se det positiva när det precis har hänt. Hoppas det västa ontet går över fort.
Kramar från sabina

PS tack själv för dina gulliga ord i din blogg.DS

Anonym sa...

Oj då...inte vad man räknat med när man är på semester i skidbacken! Hoppas värken ger sig o kryckorna o du håller sams.. =D
Det får bli blogg o böcker ...pyssel o fika med familj o vänner ett tag framöver då kanske..! Mysigt ställe ni kikade in på...blev såå förtjust i brödburken!! Ha det nu så bra det går..! Kram
Camillas täppa

Centralt i stan sa...

Å vilken mysig butik ...och den åkte vi förbi....det var synd att jag inte kollat öppettiderna lite bättre.Vilka fina saker du köpte och korgen .....jättefin .
Ha det bra
Kramar

Vita Damen sa...

Neeee, stackars dej, då får du ju blogga mera...inget ont som inte har nåt gott med sig...Men vad fint smycket var, jag har inte sett den vita jordgubben förut den var ju så fin. Nu måste jag kolla affärsinnehavarens blogg/Jennie

Sallys hus sa...

Men stackars stackars dig!!!
Vilken otur!
Vilken galning som bara smet också!

Men du vad jag blir avis på att du varit hos Sabina!
Jag har inte kommit dit än men har träffat Sabina några gånger....hon är jätte gullig!

Vilka fina saker du köpte!
Det där trådfatet skulle gärna vilja bo hos mig också!

Ha en härlig helg!
Kram Katarina

Åsa sa...

Men kära nån då.. hmm ja.. nu är det gjort..så det är bara o hoppas du måktar med kryckorna....
Det där zinkhjärtat..var såå fint och halsbandet..såå sött.. Ha det gott! Åsa