fredag 18 november 2011

Äntligen fredag!!

Hej på er!!

Äntligen fredag igen och jag kämpar på med min trapp... Tack och lov ska jag få hjälp i helgen, så då hoppas jag renoveringen tar ett skutt framåt! (Eller uppåt kanske ;) ) Kanske ni till och med kan få se en bild snart igen! :)

Idag ska jag åka och lyssna på när en gammal jobbarkompis (distriktssköterska) disputerar sitt forskningsarbete om KOL och blir medicine doktor, såå imponerande!!Sedan ikväll har jag blivit bjuden på show med Joe Labero, vilket ska bli riktigt spännande även om jag är lite skeptisk till magiker som han.....jag menar, han är väl magisk på riktigt va!!?? :)

Ha den bästa av fredagar!!!

Kraaam Annemari

PS: Ni undrar om jag klarade av att inte handla något när jag var i Stockholm?? Klart jag gjorde!!! I alla fall nästan :o "Bara" en ljuvlig hängare som skrek att jag var tvungen att ta med den hem, en stor härlig tékopp, en påse chaité och adventskaffe, så det måste väl räknas som att jag klarade målsättningen!! ;)

3 kommentarer:

Fröken Tindra sa...

Hoppas att du hade en bra fredagskväll! Och att du har en fin helg!
Jag var på Ledin på Rondo idag. Kanonbra!!
Kram!

Sallys hus sa...

Hej hej!
Det låter som en riktig höjdarkväll..;)
Vad roligt det var att se dig igen...hade ju förstås gärna haft tid o prata lite.... hade också velat att du visat vem din son var....det var lite svårt att se om det var någon som var lik dig...fniss..
Hoppas det gick bra för honom och att han känner sig nöjd...att ha roligt är ju det viktigaste!

Ojoj..vilket jobb med din trapp...jag skulle ha målat min för sisådär 5 år sedan...den är ju redan vit men behöver fräschas upp...jag som drar mig för det...
du är duktig du...och tänk vad nöjd du kommer vara sen..;)
Kram o ha en fin dag!
Katarina

Emmi sa...

Jätte fin och intressant blogg du har :) Jag skulle gärna vilja ha en beskrivning hur du fick tar på kopieringspapper till att styka på tyg. Håller nämligen på att göra ljuspåsar och det blir lite dyrt att köpa färdiga mönster till varje påse.
Skulle vara tacksam för svar :)
Sköt om dig! // Emmi