tisdag 14 december 2010

Julkänslorna har infunnit sig!


Hej på er!


Till och med jag börjar få lite julkänsla nu :) Tyckte det var segt i år, men när jag insjuknade i en ordentlig förkylning som blev till lunginflammation och jag blev tvungen att vara hemma några dagar o vila varvade jag ner så pass att jag känner av att det snart är jul, sköööönt!

Den här fina ljusstaken kom pojkvännens dotter med som en för tidig julklapp för ett par veckor sedan. Hon hade tjatat på sin pappa i flera veckor att hon MÅSTE köpa den till mig för att den passade mig PERFEKT och visst gjorde den det Frida, du hade så rätt! Den är såå vacker!! Rosen kom hennes pappa med <3>

Tredje ljuset är tänt och polkagrisarna är fortfarande oätna, imponerande! ;)

Älskar den här gamla adventsljusstaken som jag fått av barnens farmor, den är så vacker och passar så fint till allt det vita! Hjärtat pysslade jag och mina syjuntekompisar ihop för ett par veckor sedan när vi drack glögg och julpysslade, mys :)

Ha en fortsatt mysig advent!

Adventskraaam Annemari

10 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Åh så fin den första ljusstaken var och vilket öga den tjejen har för saker, att veta att hennes bonusmamma skulle bli glad för den ;o)
Ha en fin dag!
Kram/Lena

Vi på 18 sa...

Så fint du har..., det där med polkagrisar kommer jag ta efter, hihi...har ett bord med ljusstakar som ska fyllas med nåt, förra året tog jag grön mossa, men katterna bara rev och stökade i det..., polkafrisar tror jag inte dom vill ha :))
Men fint var det!

Hoppas du mår bättre snart!
KRAM Ann-Sofie

Evatina-beth sa...

Grattis till att du kommit in på barnmorskeutbildningen!!!
Som vanligt har du så fina kort att visa upp av ditt hem.
Kram!!

Anonym sa...

Ja, jag får konstatera att Frida vet vad hennes bonusmamma gillar, hon har ju sett lite av Annemari´s pyssel hos oss med, ;-) Kram från en stolt pappa. :-)

Johanna sa...

Jag tror att jag beställde den från Englunds på www.brudklanningar.se, men nu kommer jag inte in på den sidan. Hör med Maria eller Martina. Roligt med studentbal!

Skaparglädje sa...

Vilken rolig ide att lägga polkagrisar i adventsljusstaken. Och de får vara i fred!!!
Krya på dig!
Anne-Lie

Marie sa...

Jättefint...gillade alla dina ljusstakar. (och ett litet under att polkagrisarna inte är uppätna..) Hoppas nu att du snart blir riktigt bra och kan njuta av sköna juldagar. Kramar

Hanna sa...

Ha en fin adventshelg!
Kram
Hanna

Hemma hos Razzel sa...

Vilken fin ljusstake. Tror min farmor hade en liknande när jag var liten....Undra vart den tog vägen?!

Anonym sa...

Jag viste att den passade dig, stor kram Frida.