måndag 4 maj 2009

Mysig söndag på butiksstråket!

Hej på er!

Vet att en del av er var på bloggträff i Stockholm i söndags och jag är såå avundsjuk. Kunde inte bestämma mig om jag skulle kunna åka och när jag väl bestämt mig var platserna slut tyvärr. :-( I veckan hann jag inte läsa alla blogginlägg och missade därför att det blivit tre återbud. Nåja, jag hoppas på fler bloggträffar och istället for jag iväg till mina bloggvänner på butiksstråket.

Kikade först in hos gulliga Katarina på Lilla Ugglebo. Hon är så himla go och har så mycket fint i sin butik. Jag höll på att bli kvar där......tre urläckra stickade koftor och en vit kjol drog och slet i mig och skrek -Köp mig, jo du behöver mig, kom igen nu! Men ståndaktig som jag är (haha, mycket sällsynt, men är plånboken tom så är den!) fick dom vackert stanna kvar till någon annan (med större plånbok just nu ;-) ) köper dom. Men det suger ännu..... Massor med fina saker i trä har Katarina också i sin butik.....ångrar nästan att jag inte tog stället till flaskor.....men Katarina lovade att det skulle finnas senare också (finns det inte får du snickra ett åt mig Katarina.....fniss. )


Riktigt tomhänt kom jag förstås inte därifrån......den här söta lilla lyktan (lyktor kan man aldrig få för många av!) och några vårliga kort fick komma med hem.

Sedan for jag vidare till målet för min resa denna dag, Kickis butik Min skattkammare. Tänk att hon kan få in så mycket fint i denna lilla butik......man blir mållös när man kliver in och kan tänka sig att ta med allt hem! Förutom barnsakerna då förstås, men när barnbarnen kommer..... "leeeeeeeer"


Jag hade suktat efter den här fina kökshandduken med ett gammalt brev tryckt på länge, och nu fick den komma med hem.


Liksom dessa zink-blomsterkorgar att hänga upp sommarblommor i. Såå fina. Fanns i massor med storlekar och former. Kicki är en jätteduktig konstnär och i hennes butik finns en massa fint som hon har skapat själv.

Har ni inte varit hos dessa mysiga tjejer så skynda er dit! Ni kommer inte ångra er! Och som Katarina sa: -Du måste inte handla varje gång du kommer, du kan kika in ändå. Och det är klart man får det......men ni ska veta att det är svårt :-)

En lååång seg måndag är på väg mot sitt slut men imorgon är det tisdag och då ser jag fram emot lite dans till Casanovas på kvällen. Kanske går dagen lite fortare då....???

Ha en jättebra vecka! Och TACK snälla ni för alla uppmuntrande ord om min viktnedgång....det värmer och peppar för fortsatt viktnedgång!

Kram Annemari

20 kommentarer:

Lavendeldockan sa...

Oj Annemarie vilka fina saker du inhandlat, helt oemotståndliga ;) vet hur det är med tom plånbok men tänk så här va mycket du kommer kunna handla när den är full igen ;)
kram på dig och ha en fortsatt trevlig kväll

Anonym sa...

Måste göra lite reklam för vår inredningsbutik i lilla Tenhult som blev "Årets butik 2009" finns lite av deras saker på nätet www.butiken.biz Två helmysiga tjejer som har den och som säljer med hjärtat. Underbara tavlor som Annette målar, kläder, utvalda smycken, inredningsdetaljer mm. Helt klart värt ett besök. Du får ta en Tenhult-/Jönköpingsrunda. . . .jag hakar gärna på :)
Kram Ingegerd

Vit som snö sa...

Åhh så fina saker du köpt! Jag är också sugen på den handduken, den är jätteläcker!
Jaa, visst önskar man att man hade guldbyxor!
Kram Cilla

coolbettan.blogg.se sa...

Jag måste också gratulera till att du varit så duktig och gått ner i vikt, Grattis, grattis!
Lät kul med bloggträff, synd att du inte kom iväg!
Kram

Lilla hjärtat sa...

Vad mycket fint du har köpt. Jag är också riktigt shoppingsugen för tillfället..Gäller att hålla i plånboken . Haha.
Kram A-K

Fröken Tindra sa...

Verkar vara riktigt fina butiker de där... Förstår om det är svårt att hålla i pengarna. Jag är själv så himla sugen på att shoppa loss men får hålla mig tills vi åker till New York nästa vecka. Då skall det shoppas!! Ja, lite hoppas jag hitta iallafall men vi skall ju göra annat också! =0)
Hoppas du får dansat ordentligt!
Kram!

Min Skattkammare sa...

Hej!
Oj så rart du skriver om oss! Du ska veta att vi behöver det, för ibland är det lite trögt, särskilt nu innan semestersäsongen.
Tack snälla! :o)
Jag måste ju länka till dig också, har inte gjort det, så jag lätt hittar hit!
De där korgarna blev ju jättebra där på stegen, få se vad det blir för blommor i dem!
Jag håller också på att försöka få bort envisa kilon. Jag kör viktväktarnas points,tycker de är bra och så har jag fått klämm på det nu. Har minskat 8 cm i midjan på 3 veckor. Det tycker jag är mycket, kan inte riktigt fatta det för vågen visar inte så stor skillnad. Det är nog viktigt att mäta sig, som alla säger, annars är det lätt att tappa motivationen när vågen bara rör sig lite.
Lycka till i fortsättningen också!
Ps. på Viktväktarnas internetbutik kan man beställa olika sorters godis (jättegod chokladkola m.m) som visar hur många points de innnehåller. Det kan man unna sig utan att lägga på sig. I lagon mängd förståss! ;o)
Ha det så gott, och hoppas att vi ses igen!
Här får man också "bara" titta om man vill! Hi hi.....
Kramar Kicki

hagagården sa...

Ja ni verkar ha haft myigt där på bloggträffen,har läst lite här och där om träffen i dag.
Dom små zinkkorgarna är ju för söta dom.
kram o ha en go kväll
ninni

Home No.1 sa...

Hej!
vad roligt att det går bra med viktminskningen!
Och så fina saker du har köpt dig!
Kram Annica.

LenaS sa...

Vilken härlig tur ska nog upprepa din rutt nån lördag här framöver och härligt med viktminskningen!
Kramis/LenaS

Marie sa...

Vilka underbara saker du har hittat. Det är en ren njutning att bara gå in och se i dessa vackra butiker, men det kan vara svårt att hålla i plånboken.
Stor kram!

My Lovely Things sa...

Hej!!
Vilka fina saker du har shoppat..
Jag hade gärna vart med på bloggträffen om jag hade bott närmare..de hade nog super mysigt..
ha en bra dag..
kram anna

Ann-Sofie sa...

Hej Annemari, vilka underbara inköp du gör...! Ni verkar vara iväg på så mysiga småresor, låter så härligt!!!
Ha en jättetrevlig helg nu, med uppvisningar o körframträdande :) Lycka till i helgen!!!
KRAMAR Ann-Sofie

Vita Damen sa...

Hej, oj vad här är full fart! Hallen blev ju så fin, mycket bra inspiration..nu kom det massor av tankar. Men 10kg??? Så super bra gjort, grattis grattis!

designhappens sa...

Det är farligt med shoppingrundor *ler* Jag har just nu satsat på att vara mycket inne, dvs hakat på den nya trenden som är - ögonshoppa. Jag tittar på alla snygga saker, suktar en hel del men köper inget. Kan nästan vara värre än bantning... / Maria

Huset vid ån sa...

åh, Vilka fina saker du köpt...Verkligen jättefina! Ha en riktigt Trevlig Helg! Kram Therese

Inspiration i vitt sa...

Hej AnnaMarie, tack för dina rara ord hos mig, blir alltid glad för de.
De korgarna är så fina och så bra att kunna hänga dom vart man vill.
Ja det gäller att hålla hårt i plånboken, det finns ju så mycket fint som man vill köpa.
Kram på dig/ingela.

Helena sa...

Wow viken fin sida du har :) tack för alla fina shopping tips! Må gott Helena

carina sa...

Hejsan!
Har suttit och tittat runt här en stund och då dök din fina blogg upp.
Du visar så mycket vackert och verkar vara en kreativ person.
Har aldrig tidigare besökt dig, men kommer nu garanterat att hälsa på igen.
Duktigt kämpat med vikten...tro mig ..jag vet vad det innebär.
Har just konstaterat att det inte alls blev som jag hade planerat viktmässigt till den här sommaren heller...inte första gången direkt.
Sommarkläderna får väl hänga kvar till nästa år...för då... :)
Kramar/Carina

Viola sa...

SÅ mkt fint du har inföskaffat, tyckte zinkorgarna vr så fina, vet du märket på dom...är på jakt på några till växthuset, hoppas din helg varit skön och att du njuter utav en lat söndag, kram