lördag 10 januari 2009

Lite tankar från mig......

Hej på er!

Sitter uppkrupen i soffan med min laptop i knät och tittar på Körslaget samtidigt som jag kikar på dagens inlägg hos er andra. Tänkte börja dagen med en loppis imorse.....gick upp i ottan (kvart i nio ;-) ) duschade, åt frukost och hastade iväg så jag skulle vara på plats när dom öppnade klockan tio......men dom hade julstängt fortfarande.....blev så besviken.


Hem och börja måla istället.....har ju många projekt på gång och drog igång ett till (typiskt mig!) Med stämjärnets hjälp tog jag ner listerna (jo, ni läste rätt, alldeles själv....utan hjälp för första gången=stolt!) i tvättstugan där min nymålade garderob ska stå och började måla. Färgen är så bra, har redan hunnit måla två omgångar och kanske, kanske blir det en gång till ikväll...... Vill ju ha den färdiga garderoben på plats så fort som möjligt!


Min tvättstuga ja.......så skönt att den äntligen ska bli vit.....den har varit förhatligt blå i många år.....! Att det sedan är grovingång hemma innebär att det alltid finns miljoner skor och oräkneliga jackor och väskor och gympakläder där....... Ska se om vi kan få lite bättre ordning på det.....så småningom. (Läs: kanske när barnen flyttat hemifrån om 10 år.....!)


Ikväll var vi bortbjudna till våra vänner L och T. Tyvärr blev min man sjuk, så vi fick ringa och avboka.....tråkigt, men inget att göra åt. Istället sitter jag här i soffan och hälsar på hos er andra.

Jag fick veta ikväll att en vän (och i min ungdom extra-mamma, d.v.s mamma till min allra bästa kompis!) fått en akut blodsjukdom och befinner sig på sjukhus för behandling.......så tufft. Mina böner och tankar går till henne ikväll....viss om att hon inte är ensam......


Imorgon ska jag verkligen gå upp i ottan! Ska sjunga i kyrkan klockan tio....och min röst brukar inte var i så gott skick vid den tidpunkten på dagen......blir till att gå upp tidigt och väcka övriga familjen med lite mysiga skalor för att få rösten i gott skick ;-)


Ha en fortsatt skön lördagskväll därute och ta hand om era nära och kära!


Mina bilder ikväll har fått symbolisera det jag älskar och uppskattar i livet.......min man, mina barn, mina nära och kära, vänner, skidåkning, dans och resor, sol och bad och vår vackra natur.......o så er därute, som förgyller mina dagar!

Kram Annemari

20 kommentarer:

Jessica sa...

Hej, vilka fina bilder!
Blir spännande att se ditt projekt när det är färdigmålat! Tvättstugor är inte roliga, det samlas så mycket bröte där!

Hoppas det går bra för din väninnas mamma, man får sig en tankeställare när man hör om alla som inte har det så bra...
Lycka till med sången i morgon bitti!
Kram och go´natt
//Jessica

annashusidingtuna sa...

Beklagar det tråkiga beskedet!
Familjen är alltid det viktigaste som man har och ska alltid uppskattas, du gör ett så fint inlägg i dag...
Kramar Anna

Anonym sa...

fina bilder :) längtar både till fjälls för den höga luftens skull och till sommaren för de härliga kvällarna på uteserveringarna :)

tråkigt med din extramamma, jag arbetar som sjuksköterska på en blodsjukdomsavd, och jag kan säga dig att behandlingen är tuff, men många blir helt friska. tur att det finns mediciner mot nästan allt! mina tankar finns med er!

stor kram sara

Marie sa...

Tack för att du är där. Gott att veta. Kram från Marie

Cilla sa...

Kul att se ngn annan också som gillar Tilda-änglar. Roligt att hitta till din blogg.
ha en bra helg!

Cilla

Anonym sa...

Tack för att jag fick se dina fina bilder. Hoppas det går bra för din väns mamma.

Kramar @nette

Vit Spets sa...

Härliga bilder, förstår att det ligger varmt om hjärtat :)

Trevlig Söndag önskar jag dig & de dina!
//Siv

Ann-Sofie sa...

Hen Annemari, tack för jag får ta del av dina tankar och fina bilder, vilken fin familj du har!
Va mysigt det låter med körsång, har själv sjungit i kör i alla mina ungdomsår, men min sjukdom sätter sig tyvärr på halsen med...lite tråkigt då om det blir falskt helt plötsligt..he he...
Men lika mysigt är det i kyrkan när körerna medverkar!
Kramar Ann-Sofie

Skomakartummen sa...

Hoppas att det går bra, inte roligt med tråkiga besked. Men vad intressant en blå tvättstuga... det låter som om du beskriver min. Ska bli kul att se bilder sååå kanske jag får en skjuts att börja med min... Tja fördelen kanske vore om man kunde komma in i också. Härliga symboler för det du uppskattar. kram sari

Vardagens guldkorn sa...

Blå tvättstuga... hm låter lika snyggt som min groventre där förra ägaren målat eldsflammor! Det är min följetong på bloggen just nu. Tänk om man bara kunde få till en super lösning på förvaringen så skulle mycket lösa sig. Får fortsätta klura på den... Lycka till med målningen! Och hoppas det gick bra att sjunga!
Kram Linda

JosefinHeda sa...

Tack för kommentaren :)
nästa gång är det ett 5 minuters solo som ska visas upp :)
någon gång i början på Maj, då får ni jätte gärna vara där :)
hoppas allt är bra !
kram

Vita Damen sa...

Hej, vad jobbigt med det tråkiga beskedet.Sånt gör att man gladeligen gör sina tråkiga syslor utan att gnälla och man är tacksam att alla runt om kring är friska. Fina bilder du visar speciellt på di tre trallande bruna jäntorna! /kram J

Maya sa...

Nu får vi hoppas och skicka alla våra tankar till Eva som är sjuk. Jag är en av hennes kollegor och blev så ledsen av beskedet. Tack för titten på fina bilder, det är helt rätt, man ska ta tillvara på allt det där härliga i livet.

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Vilka härliga bilder du visar! Visst är det så att när något händer så blir man mer medveten om det man har runt omkring sig...
Hoppas det ordnar sig!

Det är väl typiskt när man ska på loppis att det är stängt! Men du fick ju lite annat gjort istället.
Kram
Marie

Vita små hjärtan sa...

Fina bilder du visar..... Ha de gott...

Anonym sa...

Åh vad roligt att hitta hit! Har kikat här länge nu! Tack för det! :-)

Living by Milla sa...

Hej Annmarie!

Vilken fin familj du har...Livet är tufft och orättvist ibland.

Ta hand om dig vännen!
Stor kram Camilla

Helena Sjögren sa...

Spännande att få se ditt projekt !

Ler när jag ser bilden på er framför pyramiderna .. Vi var där för tre år sen och blev upplurade på kameler , hoho vilken resa !!!

Ha det gott !

Vita små hjärtan sa...

Tack snälla... Kram

Vitt och nött sa...

vilka fina bilder på din familj!
hoppas att din vän blir bättre!!

ha en skön torsdag!
kram ellen