måndag 11 februari 2008

Måndag kväll........

Hej på er!

Vi har haft en härlig helg i Kläppen, äntligen lite vinter.....! Snöhögarna var flera meter höga....härligt! Hela familjen var med och vi har övat intensivt på carvingsvängarna (nja, maken behöver det knappast....han åker hur bra som helst....orättvist ;) ) men vi andra har förbättrat våran teknik. Det var otroligt bra i backarna........!


Syskonkärlek i slalombacken!


Utsikt över Lostupet och parken.........i svart-vitt. (Foto:Linnea Tingö)

Jaha, då var det dags för en ny arbetsvecka.......hoppas att hinna lite mer än förra veckan. Idag har varit så fint väder här hemma så man får riktiga vårkänslor och vill komma igång att vårstäda här hemma.......skulle behöva:
1. Rensa ur alla garderober.....
2. Röja i garaget......
3. Måla mitt nya skåp....
4. Hjälpa dottern att röja ur sitt rum.....

Hur stora är oddsen att jag hinner det....hm, inte stora ;) Men kanske hinner jag något av det, eller i alla fall börja någonstans...om jag har tur (o bloggar mindre ;) ) Annars finns det ju kvar, ingen risk att någon annan gör det......och solen skiner förhoppningsvis fler dagar....så inspirationen kommer tillbaka. Har en uppgift på min kurs jag läser på universitet som ska vara inlämnad om en vecka........får nog prioritera den.......när jag tänker efter.

Nu får ni ha en bra vecka, jag måste titta in till er andra också!
(Rapport om vad jag hann med kommer........ )

Kram Vita hjärtan

3 kommentarer:

Centralt i stan sa...

Ooooj det var inte dåligt vad du ska hinna med.... Mitt mål denna vecka är mitt stryktvättsberg , har tagit en del ikväll men jag har nog så det räcker hela veckan är jag rädd . Men imorgon kväll tar jag ledigt och träffar mina häxväninnor .Åååå vad härligt det ser ut ifrån Kläppen .

Kramar /L

Anonym sa...

Hmm blogga mindre...=)) ja detvore något det här..då skulle jag hinna.. allt...=))
ja jag skulle ta bort de första på din lista o ta de resterande som jag lägger till.. sitta o fika.. läsa..böcker... fika igen...=))) / kram åsa

Anonym sa...

Åhh så härligt med skiddagar..vet ibland inte om jag ska längta efter snö eller varma vårvindar just nu...helt klart är att en dag i backen är toppen!!
Röja hemma ja,...tar liksom aldrig slut, om man är klar på ett ställe finns det tusen till som väntar! (det känns så iaf! =)) Man får klämma in en massa kul emellan "röjningarna" så minskar det nog så småningom förhoppningsvis!! Ha det gott!! <3
Camillas täppa!