lördag 16 februari 2008

Lördagskväll........

Hej på er!

Så skönt att det är lördagskväll igen.......ska slappa framför tv:n och självklart titta på Melodifestivalen....hoppas det blir bättre låtar än förra lördagen! Ska bli spännande att höra Carola och Andreas, jag gillar Carola skarpt, tycker hon har en underbar röst.........

Har varit en sväng till Örebro idag. Halva priset på Lego till sonens stora förtjusning....blev en "säck" med Lego.......mest Star Wars. Var några fler än vi som var på BR om man säger så.......lååååånga köer, men vi stod bland så trevliga människor, så det gick så bra. Ett par kartonger ska han få när han fyller år........i maj. Maken shoppade loss.....blev både nya slalompjäxor och nya snygga skidbyxor. Roligt. Så nu ligger jag bra till........nästa gång är det min tur att shoppa igen......men det blir inga slalomgrejer om man säger så ;)



Tjejerna har åkt till Funäsdalen idag för att åka skidor på sportlovet med sina kompisar......jag hoppas dom får det bra! Dom har med sig lite hembakat....doftade underbart när 14-åringen bakade i veckan.......kladdkake-muffins!



På bordet just nu.......


Dricks mycket (läs jättemycket!)hemma hos oss.....mest barnen och jag, men även maken tar sig en kopp då och då.........den här téburken har jag fått av min bästa vän L för ett par år sedan, den tycker jag mycket om. Duken köpte jag på loppis i höstas, var sex små näsdukar, så fint broderade, kostade 5:- styck, jättefina som små dukar. Skärbrädan är julklapp från mitt jobb, den är jättefin.

Nu är det nystädat hemma och jag har varit ute och gått med stavarna.....nu ska jag ta helg........det tycker jag att jag är värd!

Ha det riktigt bra ni med!
Kram Vita hjärtan

10 kommentarer:

Centralt i stan sa...

Hallå min vän !
Vilken tur att ni hittade lite lego till sonen ...så han har lite och bygga med stackarn ......
Ja du..... det är aldrig fel att ligga lite på minus på shoppingen ....det gör ju jag också ( MC , kläder , kärra ....) Hmmm ...när skulle vi ta nästa lilla husmorsresa ????? LÄNGTAR !!!
Ha en skön kväll
Kramar /L

Åsa sa...

Ja.. The.. är ju ingen favorit här..men jag dricker det då o då.. Kaffe däremot.. du vet.. =)) Fin burk dock!
Skönt med helg och jag bloggar o ser på melodifestivalen samtidigt.. och de jag tyckte var ok gick i vart fall vidare.. hmm men den med pizzan.. ja smaken är som baken... / åsa

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Så härligt med en shoppingtur!!!!

Har med en helt lego tokig grabb här...

Smarriga kladdkakor, hoppas de får det kul i fjällen då!!

Trevlig Helg! Millan

Anonym sa...

Jag gillar också Carola..o Andreas! Nästa gång får vi rösta..för vad hände egentligen! Hur kunde dom inte gå vidare direkt...? En gåta!! Te är såå gott...i alla olika smaker! Kul för döttrarna med skidåkning o att mysa med godaste muffinsen!!
Camillas Täppa!

Vita Damen sa...

Gokväll, vist är det roligt när man får ideér av varandra, ska bli spännande att se dina små stolar. Melodifestivalen är ju SÅ roligt men???? vad hände med vår idol Carola? jag trodde dom skulle vara med till final, utan tvekan, men icke.Som Camillas täppa sa så får vi rösta nästa ggn! Vad skönt att ha det städat och klart!/Trevlig helg/Jen

Kvarnboden sa...

Sitter också bänkad när det är melodifestival, men vad snopet med Carola och Andreas,men de får ju en ny chans. Kul och se att krukan och blomsterkronan kommer till användning, vad fint ihop med ljuset. Ha en fortsatt trevlig helg!
hälsar Elisabeth. (får vi se skåpet snart?)

Helena Sjögren sa...

Har precis hittat din mysiga blogg. Åh en Närking till , andra för dagen. Hit kommer jag gärna fler gånger på besök. Var på samma ställe som dig igår och såg köerna till leksaks butiken, att du orkade härda ut där? Själv shoppade vi kläder till min dotter.Hoppas det är ok att länka dig ? Mvh Helena

Sallys hus sa...

Hallå!
Va mysigt det lät....nystädat, promenad och ta helg!!!
Minns inte när jag senast gjorde nåt av det....suck...
jag har också börjat dricka mer å mer te.....blir mest tepåsar....jag är inge bra på det där med hur mycket och hurlänge man ska ha i lös te....
Får nog gå till en tebod och be om en lektion......
Vad söt den lilla duken var också och oups jag norpade en sån där kladdkakegrej...smask smask!!
Kram Katarina

IKT i min vardag sa...

Hejsan!

Lego är världens bästa leksak! Sonen är legotokig, men också otroligt kreativ i sitt byggande.
Skulle behöva en fin the-burk som din. Här dricks the i stora kvantiteter, har kylen full med olika påsar.

Kram Linda

Mitt vita lantliv sa...

Hejsan. ja visst var de bra? jag känner lika dant för vårat bord och stolar, de är nytillverkade, men felfärg. vi tittade på den vita gruppen, men det såg bara skitig ut.

Testa att sy, var jätte enkelt
Kramar Daniel