måndag 2 november 2009

Award.....

Hej på er!

Ni är så gulliga och jag blir så glad av era kommentarer. Ni ska veta att fast jag inte skriver lika många inlägg kikar jag in till alla era ljuvliga bloggar mer än någonsin....jag läser och inspireras.....skrattar och gråter....vilken värld vi lever i när vi kan samlas på detta viset genom ett gemensamt intresse......visst är det fantastiskt!!!


Denna helt ljuvliga award har jag fått av min ungdomsbästis Marie med bloggen Dagar med Marie. Vi träffades nu i september för första gången på 15 år.....och det kändes som om vi setts igår.....fast vi hade lite att prata om kan man säga. =))) Tack Marie!

Med awarden följer att man ska berätta 10 saker om sig själv.....så då ska vi se....

Jag bor i ett hus från 1988 som jag inreder i lantlig stil.....så vitt och shabby och hemtrevligt som möjligt.

Det bästa med mitt hus är växthuset som jag fick i våras.....jag älskar det.....! Såå himla mysigt att krypa upp i en stol med en god bok och en kopp cappuccino.

Jag älskar dans.....har ännu inte träffat på någon dans som inte är rolig. Men bugg och fox är det som jag dansar ett par gånger i veckan. Jag lever för " Halleluja-moments" på dansgolvet och blir lika lycklig varje gång det inträffar =)))

Sång är nästa passion. Älskar att sjunga, både i kör och som solist. Att stå på scenen och sjunga inför en stor publik är lycka!

Sol, snö och en nypistad slalombacke.....jo, det är nog nästa sak som gör mig lycklig. Längtar nu tills det blir dags för den delen av året igen. Husvagnen står på säsong i Kläppen och vi åker dit så ofta vi hinner.

Mina tre barn är också en stor lycka. Älskar dom innerligt och att se att dom älskar sång och musik och dans lika mycket som jag är givetvis underbart. Sonen som är 11 har nu börjat tävla i bugg och latin. Tjejerna börjar bli stora och det är så roligt att göra saker ihop med dom, som t.e.x åka och shoppa. Alla åldrar har något som gör att man tycker det är den bästa åldern på barnen =)))

Jag tillbringar för mycket tid vid datorn....beroendeframkallande =)))

Har en astma/lungsjukdom som har gjort att jag varit handikappad av den och biverkningar på medicineringen till och från i flera år. Äter sedan ett och ett halvt år antibiotika som långtidsbehandling och mår helt fantastiskt bra....för det allra mesta. Men erfarenheten från att ha varit så sjuk har jag med mig..........

Jag dricker många koppardagligen......och på helger och lediga dagar hinns det med några glas cappuccino också.....men aldrig vanligt kaffe.

Julen....det är ännu en passion......stämningen, allt pyssel, laga mat, baka, bjuda hem vänner och släkt, adventsljusstakar, julgran, glögg....I love it..........!

Det var lite grann om mig det..... Imorgon ska jag åka till Linköping/Boxholm/Tranås för att avnjuta min födelsedagspresent från min syster!! Vi ska gå till en hårsalong och få hjälp med håret, äta lunch på en italiensk restaurang, hinna med lite inredningsbutiker, kanske någon klädbutik, gå på systerdotterns dansuppvisning och avluta dagen med dans till Scotts...... "Me like" Kommer bli en kanondag!

Ha en jättebra helg allihop!!!

Kram Annemari

9 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Men åh så härligt det låter!

Jättekul att läsa din utmaning!

Kram Annica

Camilla Krona sa...

Hej kära kusin!
Vad kul att läsa annorlunda saker.
hälsa din syster. Kanske ses vi i Kläppen i vinter. Lovar att meddela när vi åker dit.
Ha det nu jätte bra.
Kram camilla

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Det låter jättekul! Och nu har du väl kommit hem också, kan jag tro!
Kul också att läsa lite mer om dig!
Kram
Marie

AkH sa...

Fin blogg! Roligt att läsa lite om andra och vilken present du fick- en spavistelse i underbar miljö.
Ha en bra vecka!
Må gott!
Anna-Karin
hemochting

Anonym sa...

Grattis till din fina award. Den gör du dig förtjänt av.

Kram Benita

Sallys hus sa...

Hej vännen!
ååå så rolig läsning...;)
Men inte visste jag att du har en allvarlig sjukdom!....tår i ögonvrån....skönt att du mår bättre nu.
Ha en fin helg!
Kram Katarina

Madde sa...

Roligt att läsa lite om dig...
Hoppas att du får en mysig helg.
Kram Madde

Marie sa...

Jag gillar dig, och jag vet att även om vi träffades för första gången idag så hade vi blivit vänner. Du är så skön. Kramar och när julen passerat och våren kommer, då kommer jag på besök. (så vi får några fler timmar till tankar om nu och då)

smultrongården sa...

TAAAACK för tipset!! En kompis fr Gävle ringde igår o sa att han kommer till Gävle. Men hennes dotter pluggar här så då blir det att hon kommer hit o vi går här. Jisses vad kuuuul!! Ska verkligen se till att fixa biljetter.
Kanske vi ses...

Ha det gott! kramar Eva