lördag 11 juli 2009

Lite semester och pimpad husvagn.....

Vad gör du nu för tiden? Varför hör du aldrig av dig? Det var alldeles för länge sen vi sågs...... (Ledin)

Hej på er!


Var verkligen länge sedan förra inlägget. Sista fyra veckorna har jag njutit av att ha semester. Varit en underbar vecka på Öland med syster yster och våra familjer.....solade och badade och dansade varenda dag.....!

Denna ljuvliga veranda hittade vi i Borgholm när vi smakade på Ölandsglass. Glassen var god....men verandan gav verkligen mersmak.....!


Blev inte så många butiker i värmen, men några hann vi in i. Hittade detta vackra porslin.....blev några delar rosa och några delar beige.


Sommarens bästa fynd.....det gjorde jag i Mjölby innan vi åkte till Öland. Nordiska sålde ut och då kom jag över denna underbara gamla packlåda. "lycka" Får stå i köket i väntan på att växthuset ska anlända.

På lokala loppisen sprang jag på något jag letat efter länge.....underbara gamla trådrullar hängde plötsligt bara där.....och väntade på mig :-)


Jo, vi är faktiskt på gång med växthuset. Äntligen är grunden klar.....nu ska det bara sluta regna också, så ska vi se om vi kan få hem det.


Måste visa en bild på vår altan. (när maken nu rensat rabatten :-o ) Kaprifolerna har nu vuxit upp och täcker nästan en hel vägg.....underbart ombonat och vackert!

Vad ska man hitta på när det bara skvätter och regnar varenda dag.....? En dag med inredningsshopping livade upp och efter att ha hittat det mest bedårande gardintyg kom jag på att jag skulle ta tag i att göra om i husvagnen.


Sagt och gjort, dottern och jag for till staden och inhandlade massor med tyger.....till gardiner i både vagn och förtält och till alla dynorna. Blev gardiner i off-white och dynor i off-white och svart. Nya plädar i sängen liksom nya tallrikar och muggar fick också följa med hem. Så fick jag ju då något att pyssla med ;-) måååånga timmar. Men oh så roligt det är nu när det är klart.....! Längtar tills vi ska ut med den igen!

En liten förebild.....


Med anledning av inledningen så ska jag med vänner, dotter och syster på Tomas Ledin imorgon. Ska bli såå kul!!! Har längtat hela våren och halva sommaren :-) Hans nya skiva har spelats flitigt så jag kan hänga med i dom nya låtarna. Tillsammans med dottern och bästa vännen ska vi ha en heldag med inredningsshopping i Östergötland innan konserten som är vid Bergs slussar.

Avslutar med en bild på maken och sonen som slappar på picknick-filten.....får symbolisera vad vi alla gjort i sommar......(utom äldsta dottern som sliter som en varg på Burger King!)

Liten rapport från mig så här mitt i sommaren. Ha det fortsatt bra allihop, glöm inte att njuta av sommar och ledighet oavsett om det regnar eller solen skiner!

Kraaaam Annemari

15 kommentarer:

Lilla hjärtat sa...

Åh så fint det blev med dom nya gardinerna i husvagnen!!!
Fina loppisfynd också.
Ha de så bra
Kram A-K

Anonym sa...

Det är så roligt att läsa din Blogg
Du är så positiv om allt och gläds åt så mycket. Underbart tycker jag. Skulle var underbart att få komma till dig och ditt fina hus och bara njuta av allt vackert du gör. Förstår bara inte hur du hinner? Lena

Camilla Krona sa...

Ruggigt snyggt blev det i husvagnen. Din låda blev jag lite avundsjuk på, sån vill jag också ha.
Ha det nu riktigt roligt på Ledin.
Kram camilla

Anonym sa...

Härligt med semester :-) Öland är ju fint att åka till också..

Jag ser att du har varit och köpt porslin på Netto. Jag har också inhandlat sådana skålar.

Krams!

Annica sa...

OJ vad du har haft det bra du! De där skålarna och muggarna är superfina!

Och trälåren skulle jag inte tacka nej till;)

Vad kul med konsert borta vid slussarna!

Fint det blev i husvagnen!

Kramkram
Annica

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hoppsan, jag var visst inloggad på fel blogg när jag kommenterade...

Kram igen
Annica

designhappens sa...

Sajag inte att Ölandsglassen var värt ett besök :) Både glassen och trädgården och verandan är sommar för mig!! Blir inget Öland i år dock, får be syrran äta lite extra för mig/kram Maria

Svenska inredningsbloggar sa...

Härliga semesterbilder..o söt husvagn!!!!Fint du gjort!!

~♥ Kramis Millis ♥~

Anonym sa...

Hej!
Öland är så ljuvligt! Vi brukar åka dit varje sommar, men inte de senaste två åren, det har inneburit arbete med renoveringsobjektet.
Härliga semesterbilder! Och vilken frodighet vid altan! Jag blir grön av avund.
Ha det gott!
Hulda

Hanna sa...

Du har en likadan picknick filt som jag, Men någon växthus har jag inte och lär väl inte få heller, även om det är en stor dröm.
Hanna

Sallys hus sa...

Hallå där!

Men å så fint det blev...o va mysigt med Öland. Jag var där en gång när jag var liten...vill tebaks...;)

Ditt växthus....vill oxå ha ett....ska önska mig ett tills jag fyller 40. Det är ju några år kvar så jag ska inte säga nåt än....Mken skulle nog bara skratta o tro att jag skämtade...fniss...

Ha en fortsatt mysig semester...risken finns väl att du stannar i den där husvagnen.....ååå
vad härligt förresten!!
att ligga där o läsa med ett glas rött o lyssna på regnet!!
Kram Katarina

Laila sa...

Hej!
Brukar läsa din blogg ibland och det tog ett tag innan jag kom på vem du är fast vi nästan är grannar..
Du verkar ha jättefint hemma och din husvagn blev jag jätteavis på, vill också sy nytt men har inte tid just nu när jag går hemma med bebis.
Hälsningar Laila Brohmée

Ann-Sofie sa...

Hej Annmari, underbart att titta in på din blogg och få en uppdatering, du bjuder på så mysig inredning o inlägg!!!
Klart att semestern måste innebära en tur till Öland :)

KRAMAR från Ann-Sofie

Johanna sa...

Hej! Läser din blogg också, gillar den, och som sagt, ett kul sätt att hålla kontakten! Men det har varit lite dåligt med inlägg nu på sommaren =)

coolbettan.blogg.se sa...

Här händer det grejer som vanligt och ni är flitiga som en stack myror;)
Kram