tisdag 9 december 2008

Julen närmar sig!

Hej på er!

Dagarna bara försvinner.........tänkte jag skulle blogga lite oftare.....men veckorna går så fort.......och datorn är ofta upptagen hemma hos oss.......en egen liten laptop skulle inte sitta fel....en vit förstås!

Tänkte visa er vad vi pysslade ihop härom kvällen. Vi hade såå mysigt! Vi pratade........pysslade......drack glögg.......pratade....åt mat.....pysslade lite mer.....pratade......drack lite mer glögg..... Vi hade det jättemysigt!



Det blev några små söta julgranskarameller..........bilderna printade jag ut från datorn och förminskade.....blev jättesöta på karamellerna.


Och tre små lite gammeldags strutar.....färdiga att fyllas med något gott.



.....och en stor strut. Tack snälla L och M för en härlig kväll!

Dagen efter var jag till Loka brunn på en utbildningsdag. Dom har så underbart god mat......och så är det ju så mysigt där uppe. På eftermiddagen hade vi paketbyte............


.......och jag fick den här söta lilla lyktan i mitt paket! En toppendag.....både innehållsmässig och själsmässigt!

Lite loppis har jag varit på sista helgerna. Jätteroligt med allt gammalt julpynt! Det mesta finns i garaget för byte av färg.......


Hittade dessa änglar och tyckte dom var så söta. Dom ska dock inte bli vita ;-)

Ett vitt fint örngott med spets på tre sidor. Julkulorna fanns på Kid och ropade: -Köp oss!

Jag har pysslat lite hemma också. Det blev julstrumpor till tjejerna. Håller på ikväll och ska göra julstrumpor till resten av familjen.....men nu fastnade jag här en stund........


Här är Linnéas julstrumpa..........


......och här är Mathildas. Tycker dom blev fina. Tryckte ut monogrammet på skrivaren på särskilt t-shirtpapper och strök på strumporna.


Måste visa Linnéa, min äldsta dotter, som klädde upp sig för Sunedagen, teknisternas "nationaldag". Passade så bra i glasögonen hon lånat av pojkvännen. Vår "affärskvinna"!


Linnéas nya väckarklocka.....inhandlad på IKEA. Ringer högt......men det verkar inte hjälpa......tycker jag får tjata på henne ändå att gå upp på morgonen ;-)

På IKEA var jag häromdagen också. En del av er kanske kommer ihåg att jag köpte nya köksstolar i våras. Har tänkt på att jag vill ha två till, så jag slog till (innan dom utgår, man vet aldrig med IKEA!) Dessutom.......


.......köpte jag denna vita fina ulliga gulliga ryamatta till matsalen. Är såå nöjd!!! Blev så ljust och fint. Nu ska bara skåpet och bordet målas också.......


Så här såg det ut med gamla mattan. Det blev stor skillnad.

Jaha, helgen tillbringades med att handla klart alla julklappar (skönt!), gå på julkonsert med Karlskoga symfoniorkester och Karlskoga gospelkör (fantastiskt!), glöggfest hos vänner (både gott och trevligt!) och gå på dansshow (jätteroligt!), så igår kväll däckade jag tidigt.....inte konstigt kanske ;-)

Imorgon ska jag till lungkliniken och träffa en ny läkare.....får vi se vad han säger. Det blir en förmiddag på sjukhuset, men jag har ju vanan inne ;-)

Nehej, nu orkar ni inte läsa mer och jag orkar inte skriva mer. (Det är därför jag tänkte blogga oftare, för det blir så låååååånga inlägg jämnt....jag har så mycket att berätta!)

Ha en jättebra vecka!
Kram Vita hjärtan

10 kommentarer:

Marie sa...

Så kul att ta del av din vardag, och det som händer. Jag är inte färdig med julklappar, men måste ordna några fler innan helgen. Ska besöka Anders med familj till helgen, och då ska julklapparna med. Stor kram från mig...och är du inte lite avundsjuk på all snö vi har här...kom på besök...så kan vi ta en vinterpromenad.

Ann-Sofie sa...

Hej, vilket underbart pyssel, vi gillar så mycket lika,jag har också de där änlarna ett gäng, så mysiga... kul att jag hittade hit...och jättefint med vita mattan, stolarna du har runt bordet är min absoluta favorit, skulle kunna ha bara dessa i hela huset, i olika färger :)
Vet ju inte varför du behöver besöka läkaren men jag hoppas allt går jättebra för dig!
Önskar dig Guds välsignelse i väntan på julen!
Ann-Sofie

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilka härliga pysselstrutar!

Önskar jag hade mer tid att pyssla...

Kram Annica

S o F sa...

Så mycket roligt och fint du visar i ditt inlägg.

Mattan var toppen, det blev stooor skillnad.

Ha det gott!

hemtrevnad marie sa...

Hejsan!!
Så roligt att hitta in till en sån trevlig och fin blogg!!
Såg att du gjort så fina julgranskarameller...har nästan likadana...sen många år tillbaka ...som kommer fram varje år!!
Ha en fin vecka!
kram

annashusidingtuna sa...

Ni har pysslat så fint och jag kan föreställa mig att ni hade riktigt trevligt!!
Kram Anna

Annas Vita Hjärtan sa...

hej hopp!

Tack för titten in till mig!
Men oj vad ni vart flitiga, verkar ha varit en toppen kväll!

Vad många fina bilder du visar!

Många kramar Anna

Unknown sa...

Det var roligt att läsa allt du skrivit. Jättefint pyssel och söta julstrumpor.
Ha en mysig dag

Sarah sa...

Vilken snäll kommentar!

Det var inte så svårt att gå ner faktiskt... men jag får nog tipsa om ett medlemsskap på viktklubben, då kommer säkert kilona vissla av dig! =) Men självklart vill jag hälsa på dig! Lite svårt att få tid, eller ledig bil bara... Hur jobbar du?

Det skulle dessutom vara så mysigt att få se hur du har det... Har börjat umgås med en tjej i Finnerödja som har allt i "shabby chic". Det är så fint att man gråter när man hälsa på henne :-D Jag skulle verkligen behöva hjälp att få ordning på mitt hem.. Inredning är tyvärr inte min starkaste sida, även om det är kul!

Hinner inte scrappa mycket nu.. det bakas och fixas med annat...

Men snart är det ett nytt år..

kram, så hörs vi!

Syster Cathrine sa...

Beautiful, bella, kaunis, lijep, vackert hem!!! (språken räcker inte till)

God Jul & Gott nytt År!!!
Kram Cathrine