onsdag 29 oktober 2008

Garagefynd och Äntligen ny spis!

Hej på er!

Helgen och början av veckan har bestått av dans....dans.....och mera dans! Det började med uppvisning för Mathilda och hennes danspartner på köpcentrat Marieberg i lördags. Det var Lenas Dansstudio som var där med anledning av rosa lördagen.

Här ska Mathilda och Rasmus börja med en cha-cha.

På kvällen for vi hastigt och lustigt iväg till Strängnäs och tv-inspelningen av Dansbands-kampen. Våra vänner hade köpt biljetter och vann sedan ytterligare biljetter, så då fick vi möjlighet att bli med! Det var både gott och trevligt och vi hade en mycket trevlig kväll tillsammans.....! Fortsatte med mera dans till orkester både söndag och tisdag och däremellan hann jag med ett gympapass........det gäller att ligga i om man ska ligga på topp ;-)

Vi var en sväng till min syster också i fredags kväll. Vi skulle hämta hem spisen vi köpt och inspektera deras nya kök........hm....nu pratar vi inte mer om det. (Kanske kan bli några bilder när jag smält alla intryck ;-) och det kan dröja. Blir definitivt inte så länge ni kommer ihåg hur mitt kök ser ut!) Men vi hade en mycket trevlig kväll tillsammans, tittandes på IDOL!

Jaha, så skulle jag då visa första steget mot ett fräschare kök, så här såg det ut innan.


Voila! Så här fint blev det efteråt! Ja, kanske inte såå stor skillnad på bild...men den gamla var gulnad och ful och dessutom hade jag bara tre plattor som fungerade och enbart varmluft. Nu har jag en "ny" vit spis med alla funktioner.....toppen! "Bara" resten kvar......

Ikväll var jag ute och försökte röja lite i garaget.........jo, jag vet.....det borde ha gjorts för evigheter sedan, men nu ska jag försöka ta tag i det. Det roliga är att man faktiskt kan göra lite garagefynd....i sitt eget garage! (Då förstår ni att det är rörigt där....hm...rörigt är nog en klar underdrift.....men, men, nu till saken) Jag fann dessa underbara koppar:


Om jag minns rätt har jag fått dom i present av min ungdomsvän Marie. Kommer du ihåg när det var Marie? Dom är jättestora! Och jättefina! Det skimrar om dom. Raskt kom dom in i köket och blev diskade och fick stå framme tills vidare. Nu ska dom användas att dricka gott té i....eller varm oboy till vintern när man är lite frusen....eller varför inte använda dom till varm soppa.......! Jag blev så glad när jag hittade dom. Om det blev något gjort i garaget??? Jo, lite grann hann jag med innan jag skyndade in med kopparna. Det kommer ta fler kvällar (läs: många kvällar!) innan det blir klart där. Och en sak är säker: några bilder därifrån blir det aldrig ;-)

Visst känner ni andra bloggare igen er i en situation som händer mig då och då. Jag står och småpratar med någon bekant/granne/dylikt och börjar berätta om något jag håller på med hemma/ något jag gjort och innan man hinner berätta klart utbrister den man pratar med: -Jag vet, jag såg det/läste det på din blogg! Visst blir man lika häpen varje gång det inträffar. Men det är verkligen jätteroligt att så många läser min blogg!

Ha nu en bra vecka allihop!
Kram Vita hjärtan

PS: Spänningen stiger här......otroligt många kommentarer på mitt förra inlägg! Tack allihop som kommenterat, jag har inte hunnit in till er ännu, men det ska bli. Och har ni ännu inte tagit chansen och vill vara med och tävla om mina tre Vita hjärtan så går det fortfarande bra fram till och med fredag!

6 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Härligt med ny spis!

Haha. Skrattar gott åt att du kan garagefynda i ditt eget garage...Jag undrar vad som döljer sig i mitt:)

Kramkram
Annica

Tårtsmulan sa...

Mysig helg ni verkar ha haft :)

Vad underbart med en ny spis.
Vi får ingen ny spis förrän år 2010i vår hyreslägenhet och vår nuvarande är så ful.

Nämen så bra att du kan fynda i ditt eget garage :) Då slipper du åka så långt.

Ha en bra dag.
kram!

Marie sa...

Kommer inte ihåg när dessa koppar bli inköpta, med det ger lite så där lagom 80-tals nostalgikänsla. Så allt kommer tillbaka och vi blir unga på nytt. Har själv en stor rosa kopp, som säkert är från samma period. Kul med mycket dans. Kram

Jozan sa...

Hej hopp :) Du är utmanad i min blogg om du känner för det *blink*

minblogg-jag sa...

Inte illa , garage fynda i sitt eget garage.. Jo då där finns det allt ett och annat i en salig röra. I morgon är mannen i huset ledig så då blir det en sväng till tippen med ett lass grejer. Skönt att få rensa ut lite emellanåt !

Malin/Vita hjärtan sa...

Hej!
Vad härligt med ny spis =) Ser att du har Leilas bok, tror alla har den *hihi*
Kram Malin